وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

باکو: ارمنستان علاقه‌ای به صلح ندارد

به دنبال شروع دور تازه درگیری‌ها بین باکو و ایروان، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان مدعی شد که ارمنستان علاقه‌ای به صلح ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان مدعی شده که ارمنستان صلح و ثبات در منطقه قفقاز را به خطر انداخته است.

 

به گزارش خبرگزاری «آذرتاج» وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان سه شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد، چنین اقدامات تحریک آمیزی از سوی ارمنستان نشان می‌دهد که این کشور علاقه‌ای به روند صلح ندارد. این گونه تحریکات نظامی ارمنستان با اقدامات و اظهارات سیاسی تحریک آمیز همراه است.

 

در این بیانیه آمده است، اقدامات تحریک آمیز ارمنستان علیه جمهوری آذربایجان با نقض معیارها و اصول حقوق بین الملل، نه تنها تمامیت ارضی و حاکمیت جمهوری آذربایجان را نقض بلکه صلح و امنیت منطقه را به شدت تهدید می‌کند. این اقدامات ارمنستان باید توسط جامعه جهانی به طور جدی رد و محکوم شود.

 

دربخش دیگر بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان آمده است: «ما بار دیگر اعلام می‌کنیم که مسئولیت این اقدامات و پیامدهای آن کاملا بر عهده ارمنستان است.»

 

بر اساس این گزارش، منابع خبری از تیراندازی نیروهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان به هم در «سیونیک» و جراحات نیروهای نظامی به ویژه ارمنستان خبر دادند.

 

وزارت دفاع ارمنستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که یگان‌های نظامی جمهوری آذربایجان حوالی ساعت 16 به وقت محلی به سمت نیروهای ارمنستانی تیراندازی کردند.در این بیانیه آمده است که ارتش ارمنستان اقدامات متقابل انجام داده است. وزارت دفاع ارمنستان اعلام کرد: «طبق اطلاعات اولیه، نیروهای ارمنستان در جریان این تیراندازی مجروح شده‌اند.»

 

خبرگزاری «نیوز آرمنیا» نیز گزارش کرد که پارلمان ارمنستان جلسه فوق العاده خود را به دلیل تشدید تنش در مرز با جمهوری آذربایجان لغو کرد.

 

این گزارش حاکیست که باکو از تلفات سنگین نیروهای ارمنستان خبر داده است.

 

به گزارش خبرگزاری «ترند نیوز» به نقل از وزارت دفاع جمهوری آذربایجان، در نتیجه اقدامات لازم یگان های جمهوری آذربایجان مستقر در مسیر لاچین، نیروهای ارمنستان متحمل خسارات سنگینی شده‌اند.

 

وزارت دفاع ارمنستان در تازه ترین بیانیه خود با رد برخی ادعای های باکو اعلام کرد که وضعیت در مناطق درگیری به طور نسبی آرام است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار