یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

حمایت پوتین از توسعه صنعت فضایی و ماهواره‌ای روسیه

حمایت پوتین از توسعه صنعت فضایی و ماهواره‌ای روسیه رئیس جمهور روسیه تاکید کرد، کشورش راه‌حل‌های منحصر به فردی در حوزه دفاعی ، موشکی و اکتشاف فضا در اختیار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 13
کد خبر: ۱۷۹۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه در یک سخنرانی گفت، کشورش دارای راه‌حل‌های منحصر به فردی در حوزه موشکی، دفاعی و اکتشاف در حوزه فضا است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پوتین در یک سخنرانی به مناسبت «روز جهانی فضانوردی» بیان داشت: «کشور ما راه‌حل‌های منحصر به فرد خودش را برای حل مشکلات دفاعی و اکتشاف فضا در اختیار دارد.»

 

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد، صنعت موشک و فضایی روسیه همچنان مشغول تقویت پتانسیل خود است. او خاطر نشان کرد:‌ «من خرسندم که صنعت فضایی و موشکی کشور ما دارد به صورت مداوم پتانسیلش را افزایش می‌دهد. این صنعت بالغ بر 100 موشک را به صورت متوالی بدون بروز هیچ گونه حادثه‌ای پرتاب کرد.»

 

پوتین در ادامه سخنرانی خود همچنین بر لزوم افزایش تولید ماهواره‌ها توسط روسیه تاکید کرده و گفت، کشورش «می‌تواند این مساله را حل کند.»

 

ولادیمیر پوتین همچنین متذکر شد، روسیه نیازمند ساخت سامانه‌های فضایی حاکمیتی خود و رفتن به سمت تولید محصولاتی که به اقتصاد ملی آن نفع برساند است.

 

او گفت:‌ «البته ما نیازمند ساخت سامانه‌های فضایی حاکمیتی و نسل جدید هستیم.»

 

رئیس جمهور روسیه خاطر نشان کرد، کشورش باید با سرعت بیشتری مسیر تولید محصولات پیشرفته رقابتی که به اقتصاد ملی آن نفع برسانند را طی کند.

 

به گفته ولادیمیر پوتین، «هدف از مجموعه‌های قدرتمند از ماهواره‌ها، تضمین ارتباطات و ناوبری با کیفیت از جمله در زمینه انتقال داده‌های ماهواره‌ای است.»

 

وی افزود: «این ماهواره‌ها باعث گسترش سنجش از راه دور زمین با هدف خدمت به توسعه مناطق گسترده کشور ما، توسعه تجهیزات بدون سرنشین و حل مشکلات جهانی از جمله مشکلات حوزه محیط زیست و تغییرات آب‌وهوایی می‌َشوند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار