حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

دومین روز عملیات تبادل اسرا؛ آغاز بازگشت ۳۵۰ اسیر یمنی به صنعاء

در دومین روز عملیات تبادل اسرا میان یمن و عربستان سعودی، امروز اسرای یمن با دو هواپیما به فرودگاه صنعاء منتقل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر. در دومین روز عملیات گسترده تبادل اسرا، هواپیمای حامل اسرای یمنی در بند زندانهای سعودی، امروز (شنبه، ۱۵ آوریل)، وارد فرودگاه صنعاء شد. قرار است عربستان نیز میزبان هواپیمای اسرای سعودی باشد.

 

شبکه المسیره یمن با انتشار تصاویری از ورود نخستین هواپیمای حامل اسرای یمنی که از فرودگاه «أبها» در خمیس مشیط بلند شده به فرودگاه صنعاء خبر داد.

 

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته امور اسرای یمن، دقایقی پیش از فرود این هواپیما گفت که بیش از ۱۰۶ اسیر یمنی از فرودگاه أبها به صنعاء منتقل می‌شوند و تا ساعتی دیگر، ۱۵ اسیر سعودی، دو اسیر سودانی و دو نفر از نیروهای مزدور سعودی به عربستان تحویل داده خواهند شد.

 

پیشتر، «جسیکا موسان» مشاور رسانه ای کمیته بین المللی صلیب سرخ خبر داده بود که نخستین هواپیما از أبها در جنوب عربستان که حامل ۱۲۰ اسیر یمنی است، عازم صنعاء شده است.

 

خبرنگار شبکه المسیره، پس از فرود هواپیما در فرودگاه بین‌المللی صنعاء، گزارش داد که ۱۲۵ اسیر یمنی از فرودگاه أبها در میانه استقبال باشکوه مردم یمن به پایتخت یمن بازگشتند.

 

لحظاتی پس از فرود نخستین هواپیمای حامل اسرای یمنی در دومین روز تبادل اسرا میان یمن و ائتلاف سعودی، دومین هواپیمای حامل ۴۴ اسیر یمنی از مبدا «المخا» وارد فرودگاه صنعاء شد.

 

عبدالقادر المرتضی امروز، با انتشار اسامی ۳۵۰ یمنی اعلام کرد که این افراد در روز دوم تبادل از عربستان و ساحل غربی یمن به صنعاء منتقل می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار