پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

خبر جدید درباره نوبت دوم ثبت نام خودرو در اردیبهشت 1402

خبر جدید درباره نوبت دوم ثبت نام خودرو در اردیبهشت  1402 سخنگوی وزارت صمت جزئیات نوبت دهی و دریافت خودرو در طرح عرضه یکپارچه عرضه خودرو را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت جزئیات نوبت دهی و دریافت خودرو را تشریح کرد و گفت: نوبت دهی متقاضیان خرید خودرو از شرکت‌های سایپا ، مدیران خودرو ، فردا و ایلیا انجام شده است و تمامی این متقاضیان حداکثر ظرف ۳ ماه خودروی خود را دریافت خواهند کرد.

 

سخنگوی وزارت صمت افزود: متقاضیان خودروهای شرکت های کرمان موتور و مکث موتور نیز حداکثر در مدت ۶ ماه می توانند خودروی خود را تحویل بگیرند.

 

وی با اشاره به اینکه نوبت دهی متقاضیان خودرو از شرکت‌های ایران خودرو ، بهمن خودرو و آرین خودرو نیز انجام گرفته است، گفت: در مورد این سه شرکت باید برنامه تولید با لیست متقاضیان تطبیق داده شود که این کار در حال انجام است و حداکثر تا آخر این هفته مشتریان این شرکت‌ها می‌توانند با مراجعه به حساب کاربری خود و انتخاب گزینه «جزئیات سفارش» از زمان تحویل خودروی خود مطلع شوند.

 

* نوبت دوم ثبت نام خودرو در طرح یکپارچه در نیمه دوم اردیبهشت

مشاور وزیر صمت همچنین اعلام کرد نوبت دوم ثبت نام خودرو در قالب طرح یکپارچه تخصیص خودرو بجای آخر بهار( که پیشتر اعلام شده بود) در نیمه اردیبهشت انجام خواهد شد اما کسانی که در نوبت اول این طرح ثبت نام کرده اند تنها در صورتی می توانند در مرحله دوم خودرو ثبت نام کنند که ابتدا از طرح اول انصراف دهند.

 

قالیباف تاکید کرد از فردا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان که متقاضیان جهت ثبت نام در حساب خود ( بنام سازمان حمایت) مسدود کرده اند با حفظ نوبت تحویل خودرو آزاد می شود و انتظار می رود بانک‌ها همکاری لازم را در این رابطه داشته باشند.

 

سخنگوی وزارت صمت گفت حذف قرعه کشی از طریق رشد ۳۹ درصدی تولید خودرو در مدت یک سال موفقیت بزرگی برای دولت است و امیدوارم با استمرار رشد تولید و واردات خودرو تا آخر سال تقاضای سرمایه گذاری برای خودرو کاملا حذف شود.

 

قالیباف گفت این هفته خبرهای خوبی در صنعت خودرو خواهیم داشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار