تولد نخستین گوساله زرد ایرانی در ارسنجان-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

تولد نخستین گوساله زرد ایرانی در ارسنجان

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ارسنجان از تولد نخستین گوساله زرد ایرانی در سال ۱۴۰۲ در سایت پرورش و نگهداری گوزن زرد این شهرستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر حسن ابراهیمی شنبه ۲۶ فروردین در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: تولید این گوزن زرد ایرانی در پهنه نگهداری این گونه حیات وحش، نویدبخش شرایط مناسب برای زیست گوزن زرد در این شهرستان است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارسنجان گفت: همه تمهیدات لازم برای فراهم شدن شرایط امن و ایمن زیست گوزن زرد ایرانی در سایت ارسنجان پیش بینی شده است.

او با اشاره به اینکه سایت احیاء و تکثیر گوزن زرد ایرانی در ارسنجان زیستگاهی مناسب برای این دسته از حیوانات و حیات وحش است، افزود: سایت احیا، تکثیر و پرورش گوزن زرد به مساحت حدود ۳۰۰ هکتار در هشت کیلومتری شرق شهر ارسنجان در جنگل خلیل بیگ واقع شده و زیستگاهی مناسب برای پرورش گونه گوزن زرد است.

ابراهیمی اضافه کرد: گوزن زرد ایرانی از نظر حفاظتی از سوی سازمان بین المللی حیات وحش جزو گونه‌های در معرض خطر انقراض اعلام شده و در سال‌های گذشته با ایجاد شرایط امن و ایمن در پهنه زیست محیطی نگهداری گوزن زرد در این شرایط جمعیت این گونه کمیاب رو به فزونی است.

او خاطرنشان کرد: تعداد گوزن زرد در این سایت به دلیل نبود تعارضات از جمله گونه پلنگ، فراهم شدن امنیت، تغذیه و توزیع علوفه در فصول خشک سال، پایش و گشت و کنترل و مدیریت بهینه، رشد نسبتا مطلوب و خوبی داشته است.

به گفته ابراهیمی؛ سایت احیا، تکثیر و پرورش گوزن از سال ۹۰ با تعداد هفت راس گوزن زرد فعالیت خود را شروع کرد و اکنون یکی از سایت‌های موفق کشور در زادآوری این گونه منحصر بفرد است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ارسنجان گفت: امنیت و پویایی یکی از شاخصه‌های منحصر بفرد این سایت در بین سایر سایت‌های احیا و پرورش کشور و به عنوان سایت مولد در نظر گرفته شده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده