تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

افزایش ۳۰ درصدی شمار گوزن زرد ایرانی در جنگل خلیل بیگ

افزایش ۳۰ درصدی شمار گوزن زرد ایرانی در جنگل خلیل بیگ رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارسنجان با اشاره به سرشماری پاییزه گوزن زرد ایرانی در سایت تکثیر و پرورش جنگل خلیل بیگ ارسنجان از افزایش ۳۰ درصدی جمعیت این گونه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۸ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن ابراهیمی امروز، ۴ دی در حاشیه بازدید از جنگل خلیل بیگ ارسنجان از سرشماری پاییزه گوزن زرد ایرانی در سایت تکثیر و پرورش این جنگل جنگل خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی و همکاری کارشناسان حیات وحش اعزامی از مرکز استان وتعدادی از دوستداران حیات وحش و محیط زیست شهرستان وحوش منطقه به صورت خطی و همزمان مورد پایش و سرشماری قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه روند زیست و تکثیر گوزن زرد در این سایت رو به افزایش است، افزود: در این سرشماری تعداد ۹۵ رأس گوزن زرد نر و ماده نابالغ مورد شمارش و آماربرداری قرار گرفت، درصد رشد جمعیت این‌گونه نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است، این سایت از سال ۹۰ با تعداد ۷ رأس گوزن زرد در محدوده ۳۰۰ هکتاری شرق ارسنجان در جنگل خلیل بیگ عملا فعالیت خود را آغاز کرد.

ابراهیمی با بیان اینکه امنیت زیستگاه، تأمین علوفه به‌موقع، پایش و کنترل مدام ومدیریت مطلوب و بهینه از شاخص‌ها و مؤلفه‌های بسیار خوب این سایت در زادآوری وجمعییت بسیار مطلوب این‌گونه به شمار می‌رود، اضافه کرد: این سایت یکی از سایت‌های موفق در کشور و به عنوان سایت مولد از طرف سازمان حفاظت محیط زیست در نظر گرفته شده است و از بهترین مراکز تکثیر و پرورش این‌گونه ارزشمند در کشور به شمار می‌رود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ارسنجان هدف از نگه‌داری این‌گونه را احیا نسل و معرفی این‌گونه به زیستگاه‌های طبیعی در کشور دانست و اضافه کرد: در دی‌ماه سال قبل تعداد ۱۳ راس از این گونه زنده‌گیری و به میان کتل شهرستان کازرون انتقال داده شده است.

ابراهیمی با اشاره به اینکه امسال سالی خوب برای افزایش جمعیت و تکثیر گوزن‌های زرد در مناطق محیط زیستی استان فارس است، گفت: پس از خبر‌های خوب زایش گوزن‌های زرد در پهنه‌های تکثیر و پرورش این‌گونه ارزشمند در شهرستان ارسنجان رو به افزایش است. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار