برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

واکنش وزیر صمت به خبر برکناری اش

واکنش وزیر صمت به خبر برکناری اش وزیر صمت در مورد اینکه آیا برخی گمانه زنی ها در مورد تغییر وی صحت دارد یا خیر، گفته است: «قرار بود شوخی نکنید!»
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، براساس دستور کار جلسات اعضای کمیسیون صنایع و معادن امروز 27 فروردین ماه درخواست تعدادی از نمایندگان مبنی بر استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت در این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اینکه تعداد امضاکنندگان استیضاح بیش از 10 نماینده بود، گزارش استیضاح به صحن علنی ارسال خواهد شد.

 

البته پیش از این استیضاح سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره وضعیت صنعت خودرو در جلسه علنی سه‌شنبه 10 آبان ماه 1401 مطرح شده بود که استیضاح به رأی نمایندگان گذاشته شد و با 84 رأی موافق و 182 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع و 2 باطله از مجموع 274 نماینده با استیضاح وزیر «صمت» مخالفت شد و فاطمی امین وزیر ماند.

 

بر اساس این گزارش، وزیر صمت سال گذشته 2 کارت زرد هم از مجلس گرفته که نمایندگان از توضیحات سید رضا فاطمی‌امین وزیر صنعت، معدن و تجارت پیرامون دلیل ضعف عملکرد وزارت صمت در کنترل قیمت کالاها و عدم توانایی در پشتیبانی از صاحبان صنایع و بهره‌برداران معدن، قانع نشدند و به وی کارت زرد دادند.

 

امسال نیز در راستای تقویت کارآمدی بدنه دولت سیزدهم ،سخنگوی دولت اعلام کرده که با توجه به اینکه مدیران مستمر مورد ارزیابی قرار می‌گیرند تغییراتی در بدنه دولت اعمال خواهد شد.

 

بر همین اساس نیز هفته پیش شاهد سه تغییر در مدیران ارشد اجرایی کشور بودیم که شامل جابجایی در ریاست سازمان برنامه و بودجه، وزارت جهاد کشاورزی و مدیریت صندوق نوآوری و شکوفایی بود. پیش از این هم شاهد تغییر رئیس کل بانک مرکزی و وزیر آموزش و پرورش بودیم. در این بین با در نظر گرفتن تصویب طرح استیضاح سید رضا فاطمی امین در کمیسیون صنایع بحث تغییر وزیر صمت مطرح شده است.

 

در همین ارتباط وزیر صمت امروز در جمع خبرنگاران در مورد اینکه آیا برخی گمانه زنی ها در مورد تغییر وی صحت دارد یا خیر، گفته است: «قرار بود شوخی نکنید!»/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار