تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

حمله سایبری به فرودگاه «بن‌گوریون»

حمله سایبری به فرودگاه «بن‌گوریون» منابع خبری از تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی و اختلال در سامانه کنترل مرزی بر اثر حمله سایبری خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) اعلام کرد سامانه کنترل مرزی فرودگاه بن‌گوریون بر اثر حمله سایبری از کار افتاده است. این حمله باعث بوجود آمدن صف‌های طولانی و ازدحام شدید در این فرودگاه شده است.

مسافران ورودی و خروجی از سرزمین‌های اشغالی فلسطین به دلیل عدم امکان مهر شدن گذرنامه‌هایشان امکان ترک فرودگاه را نداشتند.

این در حالی است که روز گذشته نیز کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد رژیم صهیونیستی مورد بی‌سابقه‌ترین حمله سایبری طی سال‌های اخیر قرار گرفته و دست‌کم ۶۰ وبسایت مهم در این مدت هک شده‌اند. طی این حمله سایبری بزرگترین حمله در سال‌های اخیر است که مجموعه بزرگی از وب‌سایت‌های صهیونیستی را هدف قرار داده است.

بر اساس این گزارش، کارکنان بخش فناوری‌های پیشرفته در رژیم صهیونیستی تأیید کردند که آسیب به بخش فناوری ناشی از حملات سایبری زیاد و محسوس بوده و بازگرداندن اعتماد سرمایه گذاران، تجار و شرکت‌های بین المللی دشوار خواهد بود.

رادیو ارتش رژیم صهیوینستی شب جمعه (همزمان با روزجهانی قدس) اعلام کرده بود که وب‌سایت شرکت برق این رژیم به دلیل حملات مداوم سایبری از صبح روز جمعه از دسترس خارج شد.

همچنین وب‌سایت «پُست» رژیم اسرائیل و چندین وب‌سایت متعلق به بانک‌ها از جمله «یئومی»، «دیسکونت»، «میزراحی- طفاحوت»، «مرکنتیل»، «بیروشلایم» (قدس)، «مساد»، «اوتسار هحیال» و «هبینلیئومی» از کار افتادند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار