سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

بلینکن: سیاست گروه ۷ در قبال ایران، دیپلماسی همراه با بازدارندگی است

بلینکن: سیاست گروه ۷ در قبال ایران، دیپلماسی همراه با بازدارندگی است وزارت خارجه آمریکا ضمن متهم کردن ایران به «اقدامات ثبات‌زدا»، گفت که گروه ۷ در قبال تهران با وحدت رویه پیش می‌رود که شامل تنش‌زدایی و دیپلماسی همراه با بازدارندگی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه گفت که کشورهای عضو گروه ۷، سیاست دیپلماسی همراه با بازدارندگی را در قبال ایران اتخاذ کرده‌اند.

 

بلینکن در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «گروه ۷ در قبال ایران با وحدت رویه پیش می‌رود که شامل تنش‌زدایی و دیپلماسی همراه با بازدارندگی است».

 

وی درباره نشست شامگاه دوشنبه گروه ۷ توضیح داد: «ما همچنین توافق کردیم که عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی که طالبان به دنبال آن است، منوط به اقدامات آنها می‌باشد. در آسیای مرکزی نیز ما همچنان متعهد به حل‌وفصل کردن نگرانی‌های مشترک هستیم».

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز درباره این نشست اظهار داشت: «در نشست وزرای خارجه کشورهای ۷ با دستورکار خاورمیانه و آسیای مرکزی، بر روی طیفی از موضوعات مانند رفتار بی‌ثبات‌کننده ایران توافق شد».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «همچنین روی کمک‌های بشردوستانه به افغانستان و تشویق رشد اقتصادی در آسیای مرکزی با تنوع مسیرهای تجاری نیز مورد اجماع قرار گرفت».

 

پیش از این، پایگاه آکسیوس به نقل از منابع آگاه نوشته بود که دولت آمریکا در هفته‌های گذشته با مقام‌های اسرائیلی و اروپایی درباره توافق موقت با ایران رایزنی کرده است.

 

یک مقام اسرائیلی و یک دیپلمات غربی به آکسیوس گفت ایرانی‌ها از رایزنی‌های آمریکا در خصوص این طرح مطلع هستند اما تا کنون این ایده را رد کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار