بلینکن: سیاست گروه ۷ در قبال ایران، دیپلماسی همراه با بازدارندگی است-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

بلینکن: سیاست گروه ۷ در قبال ایران، دیپلماسی همراه با بازدارندگی است

وزارت خارجه آمریکا ضمن متهم کردن ایران به «اقدامات ثبات‌زدا»، گفت که گروه ۷ در قبال تهران با وحدت رویه پیش می‌رود که شامل تنش‌زدایی و دیپلماسی همراه با بازدارندگی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه گفت که کشورهای عضو گروه ۷، سیاست دیپلماسی همراه با بازدارندگی را در قبال ایران اتخاذ کرده‌اند.

 

بلینکن در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «گروه ۷ در قبال ایران با وحدت رویه پیش می‌رود که شامل تنش‌زدایی و دیپلماسی همراه با بازدارندگی است».

 

وی درباره نشست شامگاه دوشنبه گروه ۷ توضیح داد: «ما همچنین توافق کردیم که عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی که طالبان به دنبال آن است، منوط به اقدامات آنها می‌باشد. در آسیای مرکزی نیز ما همچنان متعهد به حل‌وفصل کردن نگرانی‌های مشترک هستیم».

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز درباره این نشست اظهار داشت: «در نشست وزرای خارجه کشورهای ۷ با دستورکار خاورمیانه و آسیای مرکزی، بر روی طیفی از موضوعات مانند رفتار بی‌ثبات‌کننده ایران توافق شد».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «همچنین روی کمک‌های بشردوستانه به افغانستان و تشویق رشد اقتصادی در آسیای مرکزی با تنوع مسیرهای تجاری نیز مورد اجماع قرار گرفت».

 

پیش از این، پایگاه آکسیوس به نقل از منابع آگاه نوشته بود که دولت آمریکا در هفته‌های گذشته با مقام‌های اسرائیلی و اروپایی درباره توافق موقت با ایران رایزنی کرده است.

 

یک مقام اسرائیلی و یک دیپلمات غربی به آکسیوس گفت ایرانی‌ها از رایزنی‌های آمریکا در خصوص این طرح مطلع هستند اما تا کنون این ایده را رد کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر