بلینکن: سیاست گروه ۷ در قبال ایران، دیپلماسی همراه با بازدارندگی است-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

بلینکن: سیاست گروه ۷ در قبال ایران، دیپلماسی همراه با بازدارندگی است

وزارت خارجه آمریکا ضمن متهم کردن ایران به «اقدامات ثبات‌زدا»، گفت که گروه ۷ در قبال تهران با وحدت رویه پیش می‌رود که شامل تنش‌زدایی و دیپلماسی همراه با بازدارندگی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه گفت که کشورهای عضو گروه ۷، سیاست دیپلماسی همراه با بازدارندگی را در قبال ایران اتخاذ کرده‌اند.

 

بلینکن در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «گروه ۷ در قبال ایران با وحدت رویه پیش می‌رود که شامل تنش‌زدایی و دیپلماسی همراه با بازدارندگی است».

 

وی درباره نشست شامگاه دوشنبه گروه ۷ توضیح داد: «ما همچنین توافق کردیم که عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی که طالبان به دنبال آن است، منوط به اقدامات آنها می‌باشد. در آسیای مرکزی نیز ما همچنان متعهد به حل‌وفصل کردن نگرانی‌های مشترک هستیم».

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز درباره این نشست اظهار داشت: «در نشست وزرای خارجه کشورهای ۷ با دستورکار خاورمیانه و آسیای مرکزی، بر روی طیفی از موضوعات مانند رفتار بی‌ثبات‌کننده ایران توافق شد».

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «همچنین روی کمک‌های بشردوستانه به افغانستان و تشویق رشد اقتصادی در آسیای مرکزی با تنوع مسیرهای تجاری نیز مورد اجماع قرار گرفت».

 

پیش از این، پایگاه آکسیوس به نقل از منابع آگاه نوشته بود که دولت آمریکا در هفته‌های گذشته با مقام‌های اسرائیلی و اروپایی درباره توافق موقت با ایران رایزنی کرده است.

 

یک مقام اسرائیلی و یک دیپلمات غربی به آکسیوس گفت ایرانی‌ها از رایزنی‌های آمریکا در خصوص این طرح مطلع هستند اما تا کنون این ایده را رد کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده