اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۶؛ ناپایداری جوی در شمال غرب و سواحل شمالی مرگ بیش از ۱۱۰۰ نفر در حوادث رانندگی نوروز امسال ۲ حکم قصاص و ۳۰ سال زندان؛ مجازات عاملان جنایت هولناک در خانه وحشت بارش پراکنده در برخی مناطق؛ موج بارشی در شمال هتل ولنجک مجاز به ساخت ۱۱ طبقه شد تشدید بارش در ۷ استان/ احتمال وقوع سیلاب ۱۵ درصد ایرانی‌ها سیگار می‌کشند / افزایش مصرف دخانیات در بین بانوان ایرانی احتمال وقوع توفان‌های تندری در تهران و برخی مناطق مرکزی کشور

سامانه مکان‌یاب در اورژانس راه‌اندازی شد

رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور، از راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان (سرویس لوکیشن) در اورژانس ۱۱۵ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 05
کد خبر: ۲۵۹۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی بهمن‌آبادی؛ رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور از راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان (سرویس لوکیشن) در اورژانس ۱۱۵ خبر داد و اظهار کرد: سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان به ما کمک می‌کند تا موقعیت مکانی تماس‌گیرنده را رهگیری و مکان تقریبی او را پیدا کنیم.

وی افزود: مکان تماس‌گیرندگان خطوط ثابت تلفنی با کمک اطلاعات موجود در سامانه مخابرات توسط واحد ارتباطات اورژانس مشخص می‌شود.

بهمن‌آبادی با اشاره به تفاوت شعاع مکان‌یابی تماس‌گیرندگان با تلفن همراه در محیط‌های مختلف تصریح کرد: در داخل شهر، شعاع ۳۰۰ متری برای مکان‌یابی مشخص می‌شود، اما در جاده‌ها به علت فاصله‌های زیاد، شعاع یک کیلومتری مدنظر قرار می‌گیرد.

رئیس اداره فاوا اورژانس کشور همچنین به نیاز روشن بودن GPS گوشی تماس‌گیرنده اشاره کرد و گفت: برای افزایش دقت مکان‌یابی، لازم است GPS تلفن همراه فرد در حین تماس فعال باشد.

وی تأکید کرد: ممکن است در ابتدای کار در برخی موارد دقت مکان‌یابی پایین باشد و شناسایی مکان تماس‌ها با خطا مواجه شود، اما اورژانس کشور در تلاش است تا این سیستم بهینه‌سازی شود و میزان خطا‌ها کاهش یابد.

وی با بیان این که در کشور هزاران فرستنده ـ گیرنده (BTS) داریم، افزود: برای بهبود دقت مکان‌یابی، باید تعداد BTS‌ها افزایش یابد که این موضوع بر عهده اپراتور‌های تلفن همراه است و خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور با اشاره به نقش ارزشمند این سامانه در تسریع و تسهیل دسترسی به مددجویان افزود: یکی از مشکلات اساسی و زمان‌بر همکاران واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵، ثبت نشانی تماس‌گیرندگان بود که موجب اتلاف وقت در لحظات حیاتی فرایند کمک رسانی می‌شد، اما بهره‌گیری از این سامانه، زمان تلف شده را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد داد.

بهمن‌آبادی همچنین به تأثیر این سامانه در کاهش مزاحمت‌های تلفنی اشاره کرد و گفت: مشخص بودن موقعیت مکانی و نشانی تماس‌گیرندگان، نقشی مهم و بازدارنده در کاهش مزاحمت‌های تلفنی اورژانس ۱۱۵ ایفا خواهد کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر این سامانه در استان تهران فعال است و طی ۱۰ روز آینده در تمامی مراکز در سراسر کشور راه‌اندازی خواهد شد. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار