کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

جلسه بعدی شورای امنیت به ریاست لاوروف؛ احتمال حضور بلینکن

رسانه های روس از سفر وزیر خارجه این کشور به نیویورک برای شرکت در نشست شورای امنیت در چارچوب ریاست دوره ای مسکو بر این شورا خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 24
کد خبر: ۱۸۰۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل در چارچوب ریاست دوره‌ای این کشور بر این شورا به نیویورک سفر کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، انتظار می‌رود وی در روز دوشنبه با آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل نیز دیدار و رایزنی کند.

 

روسیه در ماه آوریل ریاست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل را برعهده دارد.

 

پیش از این، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته بود که روسیه موضوعات زیادی را برای گفت‌وگو در دستور کار قرار داده است. ممکن است یکی از محورهای اصلی دیدار لاوروف و گوترش وضعیت پیرامون توافق غلات باشد؛ مسکو از عدم پیشرفت در رفع موانع برای صادرات غلات و کودهای روسیه نگران است و مسکو میگوید که شرایط فعلی احتمال تمدید قرارداد را تهدید می کند.

 

توافق غلات جولای 2022، توسط روسیه و اوکراین در کاخ «دولما باغچه» استانبول، با میانجیگری رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل امضا شد. روسیه و اوکراین روی هم رفته حدود 30 درصد غلات جهان را تامین می‌کنند.

 

این گزارش افزود: لاوروف، دیپلماتهای ارشد چندین کشور از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا را برای شرکت در جلسه شورای امنیت به ریاست روسیه دعوت کرده است. احتمال دیدار رو در روی میان لاوروف و بلینکن نیز وجود دارد و مسکو گفته است که لاوروف آماده دیدار با وزیر خارجه آمریکاست.

 

با این حال «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفته احتمال چنین دیداری هنوز مشخص نیست و ترتیب دادن دیدار میان وزرای خارجه روسیه و آمریکا به مسائل و مقتضیات روز بستگی دارد.

 

آمریکا از حامیان اصلی و صادرکنندگان اصلی تسلیحات به اوکراین برای جنگ با روسیه است./ فارس

ارسال نظر