العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

جلسه بعدی شورای امنیت به ریاست لاوروف؛ احتمال حضور بلینکن

رسانه های روس از سفر وزیر خارجه این کشور به نیویورک برای شرکت در نشست شورای امنیت در چارچوب ریاست دوره ای مسکو بر این شورا خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 24
کد خبر: ۱۸۰۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل در چارچوب ریاست دوره‌ای این کشور بر این شورا به نیویورک سفر کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، انتظار می‌رود وی در روز دوشنبه با آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل نیز دیدار و رایزنی کند.

 

روسیه در ماه آوریل ریاست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل را برعهده دارد.

 

پیش از این، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته بود که روسیه موضوعات زیادی را برای گفت‌وگو در دستور کار قرار داده است. ممکن است یکی از محورهای اصلی دیدار لاوروف و گوترش وضعیت پیرامون توافق غلات باشد؛ مسکو از عدم پیشرفت در رفع موانع برای صادرات غلات و کودهای روسیه نگران است و مسکو میگوید که شرایط فعلی احتمال تمدید قرارداد را تهدید می کند.

 

توافق غلات جولای 2022، توسط روسیه و اوکراین در کاخ «دولما باغچه» استانبول، با میانجیگری رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل امضا شد. روسیه و اوکراین روی هم رفته حدود 30 درصد غلات جهان را تامین می‌کنند.

 

این گزارش افزود: لاوروف، دیپلماتهای ارشد چندین کشور از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا را برای شرکت در جلسه شورای امنیت به ریاست روسیه دعوت کرده است. احتمال دیدار رو در روی میان لاوروف و بلینکن نیز وجود دارد و مسکو گفته است که لاوروف آماده دیدار با وزیر خارجه آمریکاست.

 

با این حال «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفته احتمال چنین دیداری هنوز مشخص نیست و ترتیب دادن دیدار میان وزرای خارجه روسیه و آمریکا به مسائل و مقتضیات روز بستگی دارد.

 

آمریکا از حامیان اصلی و صادرکنندگان اصلی تسلیحات به اوکراین برای جنگ با روسیه است./ فارس

ارسال نظر