زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

تمدید انتخاب رشته آزمون دكتری تا ۷ اردیبهشت

تمدید انتخاب رشته آزمون دكتری تا ۷ اردیبهشت رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: بیش از ۷۵ هزار داوطلب آزمون ورودی دوره دکتری در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم انتخاب رشته کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر عبدالرسول پورعباس با بیان این که انتخاب رشته داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در دوره دکتری از ۲۹ فروردین آغاز شده و تا ۷ اردیبهشت ادامه دارد، گفت: از حدود ۱۷۰ هزار شرکت کننده در این آزمون بیش از ۱۲۰ هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند و تاکنون بیش از ۷۵ هزار داوطلب برای دانشگاه‌ها وموسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب رشته کرده‌اند و این تعداد جدای از تعداد داوطلبان علاقه‌مند به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی است و ضروری است سایر داوطلبان با مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اطلاعیه اصلاحات این دفترچه که در درگاه اطلاع رسانی سازمان منتشر شده است هر چه سریعتر نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی در آزمون مذکور اقدام کنند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ ۷ اردیبهشت، نسبت به ویرایش کدرشته محل‌های انتخابی خود با توجه به اطلاعیه‌های صادر شده اقدام کنند.

وی در مورد داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، گفت: این داوطلبان باید به درگاه دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه آن دانشگاه اطلاع‌رسانی شده، اقدام کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و ... در دهه سوم اردیبهشت ۱۴۰۲ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار