پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

تصویب جزئیات طـرح تأمین مالی تولیـد در کمیسیون ویژه

عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی از اتمام بررسی جزئیات طـرح تأمین مالی تولیـد در کمیسیون متبوعش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جعفر قادری عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی درباره طرح تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها گفت: یک سال و نیم به‌روی این موضوع وقت گذاشته در حقیقت طرحی با عنوان «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» در چند فصل تهیه کردیم تا ساختاری برای تولید و تأمین مالی آن ایجاد شود که در نتیجه آن شورای تأمین مالی شکل خواهد گرفت تا به‌کمک نهادهای مختلف مانند سازمان بورس، بازار سرمایه، بازار پول و سرمایه‌گذاری خارجی و بخش‌های غیردولتی بتوانیم مشکل تأمین مالی را در کشور حل کنیم.

 

وی با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون ویژه رونق تولید گفت: در جلسه اخیر کمیسیون رسیدگی به جزئیات این طرح به اتمام رسید و طرح مذکور برای رسیدگی در جلسه علنی در سامانه بارگذاری شد.

 

عضو کمیسیون ویژه رونق تولید با یادآوری اینکه پیش از این کلیات طرح تأمین مالی و جهش تولید از سوی نمایندگان در جلسه علنی به تصویب رسیده بود، گفت: با این طرح به‌دنبال رفع خلأهای تأمین مالی تولید از طریق روش‌های مختلف هستیم.

 

قادری درباره روش‌هایی که در این طرح برای تأمین مالی تولید درباره آن بحث و تبادل نظر شده است، اظهار کرد: به‌طور مثال تأمین مالی از طریق بازار پول، تأمین مالی از مسیر بازار بورس، تأمین مالی از مسیر شرکت‌های پیمانکاری و تأمین مالی تولید با استفاده از منابع خارجی در این طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

 

نماینده شیراز در مجلس با تأکید بر اینکه حوزه تولید با چند مشکل اساسی یا ابرچالش روبه‌رو است، گفت: یکی از مشکلاتی که واحدهای تولیدی با آن روبه‌رو هستند تأمین مالی است که در طرح تأمین مالی و جهـش تولید برای رفع این مشکل تمهیداتی پیش‌بینی شده است.

 

نمایندگان در جلسه علنی روز سه‌شنبه 17 آبان ماه سال 1401 مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها با 162 رأی موافق، 2 رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار