شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد

تصویب جزئیات طـرح تأمین مالی تولیـد در کمیسیون ویژه

عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی از اتمام بررسی جزئیات طـرح تأمین مالی تولیـد در کمیسیون متبوعش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جعفر قادری عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی درباره طرح تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها گفت: یک سال و نیم به‌روی این موضوع وقت گذاشته در حقیقت طرحی با عنوان «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» در چند فصل تهیه کردیم تا ساختاری برای تولید و تأمین مالی آن ایجاد شود که در نتیجه آن شورای تأمین مالی شکل خواهد گرفت تا به‌کمک نهادهای مختلف مانند سازمان بورس، بازار سرمایه، بازار پول و سرمایه‌گذاری خارجی و بخش‌های غیردولتی بتوانیم مشکل تأمین مالی را در کشور حل کنیم.

 

وی با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون ویژه رونق تولید گفت: در جلسه اخیر کمیسیون رسیدگی به جزئیات این طرح به اتمام رسید و طرح مذکور برای رسیدگی در جلسه علنی در سامانه بارگذاری شد.

 

عضو کمیسیون ویژه رونق تولید با یادآوری اینکه پیش از این کلیات طرح تأمین مالی و جهش تولید از سوی نمایندگان در جلسه علنی به تصویب رسیده بود، گفت: با این طرح به‌دنبال رفع خلأهای تأمین مالی تولید از طریق روش‌های مختلف هستیم.

 

قادری درباره روش‌هایی که در این طرح برای تأمین مالی تولید درباره آن بحث و تبادل نظر شده است، اظهار کرد: به‌طور مثال تأمین مالی از طریق بازار پول، تأمین مالی از مسیر بازار بورس، تأمین مالی از مسیر شرکت‌های پیمانکاری و تأمین مالی تولید با استفاده از منابع خارجی در این طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

 

نماینده شیراز در مجلس با تأکید بر اینکه حوزه تولید با چند مشکل اساسی یا ابرچالش روبه‌رو است، گفت: یکی از مشکلاتی که واحدهای تولیدی با آن روبه‌رو هستند تأمین مالی است که در طرح تأمین مالی و جهـش تولید برای رفع این مشکل تمهیداتی پیش‌بینی شده است.

 

نمایندگان در جلسه علنی روز سه‌شنبه 17 آبان ماه سال 1401 مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها با 162 رأی موافق، 2 رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع 192 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند./ تسنیم

ارسال نظر