ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

توطئه اوکراین برای ترور پوتین با ۱۷ کیلو مواد منفجره

توطئه اوکراین برای ترور پوتین با ۱۷ کیلو مواد منفجره روزنامه «بیلد» آلمان گزارش کرد که سرویس امنیتی اوکراین در صدد بوده است که با یک پهپاد انتحاری مملو از مواد منفجره، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه را ترور کند اما با سقوط ان پهپاد در چند مایلی از هدف مورد نظر، این پروژه کی‌یف شکست خورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 27
کد خبر: ۱۸۱۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر در این گزارش آمده است که نیروهای اوکراینی روز یکشنبه هفته جاری ظاهراً یک پهپاد «UJ-22» مملو از 17 کیلوگرم مواد منفجره پلاستیکی سی4 را با هدف رسیدن به یک شهرک صنعتی تازه ساخته شده در نزدیکی مسکو که قرار بود پوتین از آن بازدید کند، به هوا بلند کردند.

بیلد با استناد به توییت «یوری روماننکو» فعال اوکراینی گزارش کرد که قبل از این‌که پهپاد مرگبار به پارک صنعتی رودنف برای انجام مأموریت خود برای ترور پوتین برسد، چندین مایل از مقصد مورد نظر سقوط کرد.

روماننکو که می‌گوید ارتباط نزدیکی با سرویس‌های اطلاعاتی کی‌یف دارد، تصریح کرد که مأموران سرویس محرمانه اوکراین اطلاعاتی درباره سفر پوتین به شهرک صنعتی دریافت کردند و تصمیم گرفتند تا با استفاده از یک پهپاد انتحاری، او را ترور کنند.

وی ادامه داد که این پهپاد انتحاری که در روستای «وروسکوگو» 12 مایلی شرق پارک صنعتی رودنف سقوط کرد، همان پهپادی بود که نیروهای اوکراینی بعنوان بخشی از توطئه ترور پوتین پرتاب کرده بودند.

در توییت روماننکو که روزنامه بیلد به آن استناد کرده است، نوشته شده اتس: «پوتین ما نزدیک‌تر شده ایم. همه اخبار مربوط به پهپادی که به سمت مسکو پرواز کرد را مشاهده کرده‌اند اما منفجر نشد؟ بنابراین این پهپاد برای یک دلیل پرواز کرد».

وی ادامه داد: «هفته گذشته، افسران اطلاعاتی ما اطلاعاتی درباره سفر پوتین به پارک صنعتی در رودنف دریافت کردند. بر این اساس، پهپاد انتحاری ما به پرواز درآمد و و از تمامی پدافندهای فدراسیون روسیه عبور کرد و در فاصله اندکی از پارک صنعتی سقوط کرد».

بر اساس این گزارش، کی‌یف هنوز به طور رسمی درباره این گزارش بیلد اظهارنظر نکرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار