نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

هشدار مدودوف درباره لغو قرارداد صادرات غلات

هشدار مدودوف درباره لغو قرارداد صادرات غلات دیمیتری مدودوف رئیس جمهوری سابق روسیه امروز یکشنبه گفت،اگر گروه ۷ اقداماتی در راستای ممنوعیت صادرات روسیه انجام دهد، مسکو در جهت پایان دادن به قرارداد صادرات غلات اوکراین از دریای سیاه اقداماتی انجام خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 23
کد خبر: ۱۸۰۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر  از رویترز، هفته گذشته خبرگزاری کیودو ژاپن اعلام کرد کشورهای گروه ۷ممنوعیت کلی صادرات روسیه را مورد بررسی قرار می دهند. روسیه نیز بارها تهدید کرده که حضورش در قرارداد غلات اوکراین را که در تاریخ ۱۸ مه منقضی خواهد شد، باطل می کند.

دیمیتری مدودوف رئیس جمهوری سابق روسیه در پستی که در کانال تلگرامی منتشر کرده نوشت: « ایده ای که از سوی احمق ها در گروه ۷ درباره ممنوعیت کلی صادرات کشور ما پرورانده شده به نظر خوب می رسد اما دلالت بر ممنوعیت دوطرفه برای واردات از کشور ما نیز دارد که شامل دسته بندی کالاهایی می شود که برای خود کشورهای گروه ۷ بیشترین حساسیت را دارد.در چنین شرایطی قرارداد غلات و بسیاری چیزهای دیگر که آنها نیاز دارند تمام خواهد شد. »

گروه ۷ درباره رویکرد معکوس کردن تحریم ها علیه روسیه بحث می کنند بنابر این صادرات به روسیه به شکل خودکار ممنوع شود مگر آنکه شامل فهرست مشخص شده از محصولاتی باشند که اجازه انتقال دارند.در چارچوب کنونی، کالاها به روسیه فروخته می شوند مگر در فهرست سیاه باشند.

مدودوف از متحدان قدیمی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری فعلی روسیه است و در حال حاضر معاون وی در شورای امنیت این کشور است.

مسکو بارها به قرارداد غلات دریای سیاه که به عنوان تنها پیشرفت دیپلماتیک حائز اهمیت طی ۱۴ماه جنگ در اوکراین شناخته می شود اعتراض کرده است. پیش تر نیز اعلام کرده بود قبل از ضرب الاجل ۱۸ ماه مه در صورتیکه غرب تحریم ها علیه صادرات محصولات کشاورزی و کودهای شیمیایی اش را رفع نکند از این قرارداد خارج خواهد شد.

امروز گروه ۷ در اعلامیه وزیران کشاورزی خواستار افزایش، اجرایی شدن و گسترش صادرات قرارداد غلات دریای سیاه اوکراین شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار