پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

قصد انگلیس برای خرید موشک دوربرد برای اوکراین

قصد انگلیس برای خرید موشک دوربرد برای اوکراین بر اساس اطلاعیه‌ای که روی وبسایت دولت انگلیس قرار گرفته، بریتانیا قصد دارد موشک‌های دوربرد را در چارچوب صندوق بین‌المللی برای اوکراین که لندن هدایت آن را برعهده دارد، خریداری کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته اسپوتنیک، فهرست تجهیزات و مهماتی که وزارت دفاع انگلیس قصد خریداری آن برای اوکراین در آینده نزدیک را دارد، شامل موشک‌ها یا راکت‌های زمین، دریا و هواپرتاب با برد ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر و قابلیت حمل ۲۰ تا ۴۹۰ کیلوگرم است.

در این فهرست خطاب به تولیدکنندگان در سراسر جهان، شرایط مطلوب برای راکت‌ها، احتمال پایین رهگیری، توانایی برنامه‌ریزی ماموریت و روش‌های نفوذ به پدافند هوایی برای افزایش احتمال حمله موفق ذکر شده است.

به نوشته این خبرگزاری روسی، انگلیس تاکنون ۲.۳ میلیارد پوند کمک نظامی به کی‌یف ارائه کرده که آن را در جایگاه دومین کمک‌کننده بزرگ بعد از آمریکا حفظ کرده است. این کمک‌ها در حالی است که روسیه بارها هشدار داده چنین کمکی تنها باعث طولانی شدن درگیری‌ها در اوکراین می‌شود و کشورهای غربی را مستقیماً طرف درگیری می‌کند که تاییدی بر جنگ نیابتی ناتو علیه روسیه است.

پیش‌تر، لندن چند سامانه‌ موشکی «ام ۲۷۰» برای پرتاب راکت با برد تا ۹۰ کیلومتر در اختیار کی‌یف قرار داده است.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه اوایل امسال در سخنرانی خود در پارلمان این کشور گفت: شرایطی باید برای همه روشن باشد. هر چه سامانه‌های غربی دوربردتری به اوکراین ارسال شود، مجبور خواهیم شد تهدید را از مرزهای خود بیشتر دور کنیم.

او همچنین در اظهارنظری دیگر هشدار داد: اگر آن‌ها [موشک‌ها] قرار است تامین شود، ما نتایج قطعی می‌گیریم و از ابزار انهدام خود که به اندازه کافی در اختیار داریم برای حمله به اهدافی که هنوز مورد اصابت قرار نگرفته‌اند، استفاده می‌کنیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار