ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کره شمالی توافق آمریکا و کره جنوبی را عامل تشدید ناامنی خواند

کره شمالی توافق آمریکا و کره جنوبی را عامل تشدید ناامنی خواند خواهر رهبر کره شمالی گفت توافق آمریکا و کره جنوبی برای تقویت بازدارندگی هسته‌ای در برابر پیونگ یانگ باعث تشدید ناامنی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر. کیم یو جونگ، خواهر رهبر کره شمالی در اظهاراتی که خبرگزاری رسمی کره شمالی بامداد شنبه منتشر کرد، گفت: توافق روسای جمهور آمریکا و کره جنوبی بیانگر خصمانه‌ترین و تهاجمی‌ترین اقدام آن‌ها در برابر کره شمالی است که صرفا امنیت و صلح شمال شرق آسیا و دنیا را در معرض خطر جدی‌تر قرار می‌دهد.

 

خواهر رهبر کره شمالی که سمت معاونت کمیته مرکزی حزب کارگران کره را بر عهده دارد، از اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا بشدت انتقاد کرد.

 

بایدن هفته گذشته در دیدار با «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی در واشنگتن هشدار داد که هر گونه حمله هسته‌ای پیونگ یانگ علیه آمریکا و متحدانش به پایان نظام کره شمالی منجر خواهد شد.

 

خواهر رهبر کره شمالی در واکنش به این اظهارات گفت: این‌ها گفته‌های مهمل یک فرد خرفت است که قادر نیست مسئولیت امنیتی و آینده آمریکا را بپذیرد. این مرد هیچ آینده‌ای ندارد و ادامه دو سال باقیمانده دوره ریاستش برای او بسیار سخت است.

 

روسای جمهور کره جنوبی و آمریکا چهارشنبه با انتشار بیانیه مشترکی که اعلامیه واشنگتن نامیده شده است، تاکید کردند دو متحد در نظر دارند یک تشکیلات مشورتی هسته‌ای را به عنوان راهی برای تقویت گسترش بازدارندگی آمریکا که این کشور برای سئول فراهم می‌کند، تشکل دهند.

 

یک مقام رسمی دولت آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت: این گروه مشورتی هسته‌ای جدید ساختاری شبیه گروه برنامه‌ریزی هسته‌ای ناتو دارد و دیدگاه‌های بیشتری درباره چگونگی برنامه‌های آمریکا و آمادگی برای احتمالات مهم را فراهم خواهد کرد. آمریکا به شکلی منظم‌تر تجهیزات استراتژیک را به کره جنوبی برای مقابله با پیشرفت سریع کره شمالی در برنامه‌های موشکی و هسته‌ای ارسال خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار