پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است

دریادار ایرانی: ناوگروه ۳۶۰، جان کلام انقلاب را در برابر جهان به نمایش گذاشت

دریادار ایرانی: ناوگروه ۳۶۰، جان کلام انقلاب را در برابر جهان به نمایش گذاشت فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: جان کلام انقلاب را اسطوره‌های ما در ناوگروه ۳۶۰ در برابر جهان به نمایش گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار شهرام ایرانی در دیدار با خانواده های کارکنان ناوگروه ۳۶۰ این نیرو در منطقه یکم امامت نداجا گفت: در مراسم استقبال از این ناوگروه تمامی رسانه‌ها و شبکه‌ها پای کار خواهند آمد، آنچه امروز از این دریانوردی بر جای خواهد ماند افتخاری بس بزرگ و ماندنی است.

 

وی ادامه داد: دنیا تمایل دارد ببیند که این بزرگ مردان تحت حمایت چه خانواده و زنانی این چنین حماسه می‌آفرینند.

 

فرمانده نداجا با اشاره به جزئیات سفر ناوگروه ۳۶۰ گفت: در ناوگروه ۳۶۰ از ۲۹ استان کشور همرزمان ما حضور دارند و این یعنی ۸۵ میلیون ایرانی همگام و هم دل با یکدیگر در این مسیر دریانوردی با تمامی قوا ایستادگی کردند.

 

وی افزود: ناوگروه ۳۶۰ پدیده‌ای بود که برای نخستین بار در طول تاریخ رخ داده و همه جهان را مبهوت خود ساخته است، فرزندان ما در این سفر کوشیدند تا فرهنگ ایرانی اسلامی را در گرداگرد این کره خاکی به نمایش بگذارند.

 

دریادار ایرانی خاطرنشان کرد: این فرزندان با طی کردن عرض اقیانوس آرام و پیمودن طولانی ترین مسیر اقیانوسی جهان هشت هزار مایل دریایی و ۱۵ هزار کیلومتر در کنار اسکله ریودوژانیرو برزیل نماز جماعت را با اقتدار اقامه کردند و حتی در نماز جماعت شیعیان برزیل حضور پیدا کردند و اصول فرهنگی و اعتقادی خود را در راس قرار دادند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان تصریح کرد: تنها واژه‌ای که در مدح خانواده‌های صبور و ستایش این عزیزان دریا دل می توان به کار برد واژه اسطوره است که جان کلام انقلاب را اسطوره های ما در ناوگروه ۳۶۰ در برابر جهان به نمایش گذاشتند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار