هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

آخرین وضعیت کرونا در کشور ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲/ فوت ۱۱ بیمار جدید

آخرین وضعیت کرونا در کشور ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲/ فوت ۱۱ بیمار جدید متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۱۰۸ رسید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:

 

تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۴۴۵ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۱۲۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۴ هزار و ۱۱۹ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۲۲ هزار و ۶۹۱ دُز رسید.

 

از دیروز تا امروز ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۱۸ نفر از آنها بستری شدند.

 

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۶۸۷ نفر رسید.

 

️متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۱۰۸ رسید.

 

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۵۹ هزار و ۲۵۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

 

۵۷۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

تا کنون ۵۶ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۱۷۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۱۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۲۶ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار