محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

علائم اضطراب در کودکان چیست؟

عضو هیئت علمی گروه پژوهشی سبک زندگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با اشاره به شیوع اضطراب بین کودکان در دوران کرونا، علائم اضطراب در کودکان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر. مریم صداقت درباره شایع‌ترین اختلالات روانی در کشور اظهار کرد: افسردگی و اضطراب شایع‌ترین اختلالات روانی در جهان و ایران هستند که پس از همه‌گیری کرونا نیز آمار این اختلالات افزایش یافته است.

 

علل افزایش اضطراب کودکان در دوران کرونا

وی با هشدار نسبت به تحت تأثیر قرار گرفتن سلامت روانی کودکان پس از شیوع کرونا افزود:‌ ناشناخته بودن کرونا، تغییر سبک زندگی و انتقال نگرانی از خانواده‌ها به کودکان، تغییر الگوی آموزشی و ... باعث افزایش اضطراب در کودکان شده است.

 

نشانه‌های اضطراب در کودکان چیست؟

این روانشناس با اشاره به نشانه‌های اضطراب در کودکان بیان کرد:‌ بهم ریختن الگوی خواب، وابستگی بیش از حد به والدین یا مادر، نگرانی از ترک شدن و تنها ماندن، برهم خوردن روابط اجتماعی، برهم خوردن الگوی غذایی کودک و تغییر در تمایل به بازی کردن می‌تواند از نشانه‌های اضطراب در کودکان باشد که خانواده‌ها در صورت مشاهده این علائم باید با یک روانشناس مشورت کنند.

 

"پذیرش" مهم‌ترین اصل برای مواجهه با اضطراب کودکان

عضو هیئت علمی گروه پژوهشی سبک زندگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران تأکید کرد: مهم‌ترین امر در کاهش اضطراب کودکان این است که والدین اضطراب کودکان را بپذیرند و آن را به عنوان تنبلی یا زیاده‌طلبی یا لوس بودن تلقی نکنند و توجه داشته باشند که علت تغییر خلق و خوی کودکشان چه بوده است و باید با کودک خود ارتباط مناسبی برقرار کنند.

 

لزوم برقراری پوشش بیمه‌ای مناسب برای خدمات روانشناسی

صداقت با بیان این‌که اختلال اضطراب پس از سانحه به دلیل از دست دادن عزیزان در دوران کرونا افراد و به ویژه کودکان را تحت تأثیر قرار داده است، گفت: یکی از مسائلی که وجود دارد این است که خدمات سلامت روان به خوبی تحت پوشش بیمه قرار نگرفته است و امیدواریم در سال جاری پوشش بیمه‌ای این خدمات محقق شود./ تسنیم

ارسال نظر