پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

آمادگی یمن برای تبادل همه اسرا با ائتلاف سعودی

عبدالقادر المرتضى رئیس کمیته ملی امور اسرای دولت نجات ملی یمن بعد از ظهر امروز یکشنبه تأکید کرد که این کشور آماده تبادل همه اسرا با ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر المرتضی به شبکه خبری المسیره گفت که اعضای ائتلاف سعودی و مزدوران وابسته به آن، در تعیین اسرای در بند یمن که قرار است آزاد شوند، به صورت گزینی و بر اساس وابستگی و منطقه جغرافیایی عمل کردند.

وی با بیان اینکه یمن، آماده است تا تبادل فراگیر اسرا را انجام دهد، گفت: این تبادل شامل همه اسرا خواهد بود، ولی طرف مقابل، آمادگی این کار را ندارد. به هر حال، ما کارتهایی در اختیار داریم که بر اساس آن، برای آزادی همه اسرای خود، مذاکره خواهیم کرد.

این مقام یمنی، اواخر فروردین ماه گذشته از آزادی شمار دیگری از زندانیان ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی خبر داد و گفت: کمیته ملی امور اسرا در راستای اجرای دستور عبدالملک بدر الدین الحوثی رهبر انقلاب یمن، ۷۷ نفر از اسرای ائتلاف سعودی را آزاد کرده است که شامل دهها نفر از افراد بیمار و سالمند است.

این مقام یمنی ابراز امیدواری کرد که این اقدام انساندوستانه با اقدام مثبتی از سوی ائتلاف سعودی در قبال اسرای یمنی پاسخ داده شود.

وی همچنین تأکید کرد که در راستای فراهم کردن بستر موفقیت مذکرات مربوط به تبادل اسرایی که بعدها صورت خواهد گرفت، دهها نفر از اسرای ائتلاف سعودی آزاد شده‌اند.

در همین ارتباط، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن بیست و هفتم فروردین ماه گذشته، در جلسه‌ای، سران این کشور را در جریان مذاکراتی قرار داد که با هیأت سعودی و با میانجیگیری عمان صورت گرفت.

المشاط با بیان اینکه قرار شده است بعد از عید سعید فطر، دور جدیدی از مذاکرات برگزار شود، افزود: اگر ائتلاف سعودی و به دنبال آن، آمریکا به فکر آن باشد که درگیریهای نظامی را از سر بگیرد و در روند صلح مانع‌تراشی کند، باید بداند که یمن دست برتر را دارد.

اخیرا هیأتهای رسمی از عربستان و عمان برای بررسی پرونده تبادل اسرا و آتش‌بس در یمن، وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بود که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار