حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

موافقت دو طرف درگیری در سودان با مذاکره

رئیس نمایندگی سازمان ملل متحد در سودان گفت: فرماندهان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اجرای مذاکره و گفت و گو موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۲۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر از پایگاه النشره، «فولکر پرتز» روز دوشنبه افزود: طرفین درگیری با ارسال نماینده برای انجام مذاکره موافقت کرده اند و این مذاکرات ممکن است در عربستان برگزار شود.

پرتز در گفت و گو با آسوشیتدپرس تصریح کرد: این مذاکرات ابتدا بر برقراری آتش بس پایدار تحت نظر ناظران داخلی و بین المللی متمرکز خواهد بود.

وی گفت: مسائل تدارکاتی و مقدمات این گفت و گوها همچنان در حال بررسی است.

رئیس نمایندگی سازمان ملل متحد در سودان بیان کرد: چالش های بزرگی در مسیر وادار کردن دو طرف به پایبندی به آتش بس وجود دارد و اکنون مهم برقراری ارتباط با دو طرف درگیری به منظور تشویق آن ها به رعایت آتش بس است.

پرتز افزود: یکی از احتمال ها، ایجاد ساز و کاری برای نظارت بر آتش بس با مشارکت ناظران سودانی و خارجی است که باید درباره آن نیز گفت و گو کرد.

برغم اعلام آتش بس سه روزه و اجرایی شدن آن از نیمه شب یکشنبه، منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجار در مناطق مختلف شهر «خارطوم بحری» در شمال پایتخت سودان خبر دادند.

خبرنگار الجزیره عصر امروز از شنیده شدن صدای انفجار در منطقه «کافوری» و حوالی دو منطقه «شمبات» و «الصبابی» واقع در خارطوم بحری در شمال خارطوم پایتخت سودان خبر داد و ستون های دود در این مناطق به هوا برجاست.

شبکه الجزیره صبح امروز نیز اعلام کرد که درگیری های مسلحانه با سلاح سبک و سنگین در منطقه «شمبات» واقع در شمال خارطوم روی داده است.

خبرنگار الجزیره همچنین از شنیده شدن صدای انفجار در محوطه کاخ ریاست جمهوری در پایتخت سودان خبر داد.

درگیری‌ها در خارطوم درحالی از سرگرفته شده که روز گذشته نیروهای پشتیبانی سریع در بیانیه ای اعلام کرد در پاسخ به درخواست های داخلی، منطقه ای و بین المللی و به منظور باز کردن گذرگاه های انسانی و تسهیل در حرکت شهروندان و اتباع خارجی مقیم برای تهیه نیازمندی های خود یا رفتن به مناطق امن، با آتش بس ۷۲ ساعته موافقت می کند.

نیروهای پشتیبانی سریع مدعی شدند که در طول دوره برقراری آتش بس، بارها با حمله های کودتاگران(ارتش) مقابله کرده که این خود نشانه آشکار حیله گری آنان است.

این درحالی است که ارتش سودان متقابلا نیروهای پشتیبانی سریع را به نقض آتش بس متهم می کنند.

درگیری‌های مسلحانه در سودان از صبح روز شنبه ۱۵ آوریل (۲۶ فروردین ماه) میان نیروهای ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع بر سر قدرت آغاز شده و میانجیگری‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن و نشستن طرف‌های درگیر بر سر میز گفت‌ وگوها تاکنون ثمری نداشته است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار