پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

وزیر اطلاعات: ناآرامی به محیط داخلی دشمنان ایران منتقل شده است

وزیر اطلاعات: ناآرامی به محیط داخلی دشمنان ایران منتقل شده است سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره جلسه امروز کمیسیون گفت: وزیر اطلاعات با تشریح اقدامات دستگاه امنیتی کشور تاکید کرد که با اشراف جامعه اطلاعاتی نسبت به تحرکات معاندان و دشمنان ایران اکنون، ناآرامی به محیط داخلی دشمنان منتقل شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل عمویی در توضیح نشست امروز دوشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به خبرنگاران گفت: امروز کمیسیون میزبان حجت الاسلام و المسلمین سیداسماعیل خطیب بود و در بخش ابتدایی این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از تهدیدات امنیتی سال گذشته و اقدامات دشمن جهت ضربه زدن به امنیت ایران از جمله اغتشاشات نیمه دوم سال ارائه داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سخنان وزیر اطلاعات افزود: وزیر اطلاعات گفت که با حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه و شکست برنامه‌های دشمن، پیام اقتدار دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی به جهان صادر شد.

عمویی ادامه داد: وزیر اطلاعات با تشریح اقدامات دستگاه امنیتی کشور تاکید کرد که با اشراف جامعه اطلاعاتی نسبت به تحرکات معاندان و دشمنان ایران، اکنون، ناآرامی به محیط داخلی دشمنان ایران منتقل شده است.

وی یادآور شد: در ادامه جلسه وزیر اطلاعات، گزارشی از تحولات منطقه ارائه کرد که حاکی از اشراف دستگاههای امنیتی بر تحولات خارج از مرزها بود.

وی با اشاره به سوال روح اله نجابت، نماینده مردم شیراز در مجلس از وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: محور سوال طرح شده برنامه و راهبرد دستگاه اطلاعاتی برای مقابله با نفوذ بود که وزیر اطلاعات، راهبردها و اقدامات این وزارتخانه را تشریح کرد. با نظر نماینده سوال کننده، بررسی تخصصی سوال و پاسخ ارائه شده در جلسات آینده کمیسیون برگزار خواهد شد.

عمویی خاطرنشان کرد: هیات اعزامی کمیسیون برای بررسی حادثه روستای دانیال سلمانشهر هم گزارش بازدید و بررسی خود از محل حادثه و گفتگو با افراد دخیل را به صورت مکتوب به صورت نامه‌ای خطاب به روسای قوا، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و فرماندهی انتظامی کشور ارسال کرد. در این گزارش ضمن پرداختن به کاستی‌های موجود در تصمیمات در صحنه حادثه و سوابق آن، پیشنهادهایی جهت اقدام به مقامات ذیربط ارائه شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار