دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سومین بانک آمریکایی نیز ورشکسته شد

یک بانک دیگر به جمع بانک‌های ورشکسته آمریکا افزوده شد و شمار بانک‌های ورشکسته شده آمریکایی در ظرف یک ماه گذشته به سه بانک رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، ارزش سهام شماری از بانک‌های منطقه‌ای آمریکا روز دوشنبه با رنگ قرمز (کاهشی) در پایان داد و ستد‌ها بسته شد. این (موضوع) نشان دهنده ادامه نگرانی در بخش بانکی در پی ورشکستگی بانک ”فرست ریپابلیک“ (First Republic) و اقدام ”جی پی مورگان چیس“ به خرید (سهام) آن است.

 

پس از آنکه مقامات بانک کوچک‌تر ”فرست ریپابلیک“ را بستند، هم اکنون این غول وال استریت می‌گوید ۱۰.۶ میلیارد دلار به شرکت بیمه پس انداز فدرال (اف دی آی سی) پرداخت خواهد کرد. بانک فرست ریپابلیک از ماه گذشته در پی ورشکسته شدن دو بانک دیگر آمریکایی زیر فشار قرار داشت.

 

در همین حال، کریستالینا جورجیه وا، مدیر صندوق بین المللی پول‏ می‌گوید پیش بینی می‌کند که فشار‌های بیشتری به بخش بانکی وارد شود.

 

پیش از این خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشته بود: آمریکا در تلاش برای نجات بانک‌های ورشکسته خود است. مقامات آمریکایی یک سری تلاش‌های فوری را برای نجات بانک فِرست ریپابلیک در پیش گرفته اند، زیرا تلاش شرکت‌های بخش خصوصی تاکنون با شکست مواجه شده است.

 

افراد مطلع در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کردند شرکت بیمه سپرده فدرال، وزارت خزانه داری و بانک مرکزی آمریکا طی روز‌های اخیر جلساتی را با شرکت‌های مالی ترتیب داده اند تا راهکاری در اختیار این بانک قرار دهند.

 

موسسات مالی مهم آمریکایی ماه گذشته برای کمک به فرست ریپابلیک برای جلوگیری از دچار شدن به سرنوشتی مشابه، بر سر تزریق ۳۰ میلیارد دلار به این بانک مشکل دار توافق کرده بودند که نتیجه ای نداشت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر