عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

ماده اولیه بعضی داروها نیز تحریم است

عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه «۹۵ درصد داروها در داخل تولید می‌شود» تاکید کرد: مادامی که امکان تراکنش‌های مالی وجود ندارد، هیج نوع محموله‌ای وارد نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۳۳


به گزارش راهبرد معاصر؛ یک عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه ۹۵ درصد داروهای مصرفی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: حتی ماده اولیه بعضی داروها تحریم است.

 

سید راضی نوری در واکنش به ادعای اخیر برایان هوک نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران مبنی بر اینکه «آمریکا مواد غذایی و دارویی ایران را تحریم نکرده است» گفت: آن‌چیزی که ما در عمل می‌بینیم خلاف گفته برایان هوک است. هم‌اکنون برای تهیه داروهای بیماران صعب العلاجی مثل سرطان یا ام‌اس در داخل کشور مشکل داریم. حتی ماده اولیه این داروها به ما داده نمی‌شود که بتوانیم بر اساس آن نمونه ایرانی را تولید کنیم.

 

این عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه «۹۵ درصد داروها در داخل تولید می‌شود» تاکید کرد: مادامی که امکان تراکنش‌های مالی وجود ندارد، هیج نوع محموله‌ای وارد نمی‌شود.

 

نوری، سخنان برایان هوک را عوام‌پسند دانست گفت: برخلاف اظهارات مقامات آمریکایی، روز به روز محدودیت‌ تبادلات مالی بیشتر شده و ما باید منتظر باشیم که خود تحریم‌کنندگان اینستکس یا معاهده‌ای بین‌المللی را بیاورند تا بتوانیم‌ کالاهای مورد نیاز خود را تامین کنیم. ما باید به دنبال دور زدن تحریم‌ها با روش‌های دیگری باشیم.

 

به گزارش ایسنا، برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با انتشار پیامی ویدیویی در صفحه توییتری وزارت خارجه آمریکا با بیان این ادعا که «مواد دارویی، محصولات کشاورزی، وسایل ارتباطی (اعم از خدمات، نرم‌افزارها و سخت‌افزارها) و کمک‌های بشر دوستانه در لیست تحریم‌های آمریکا قرار ندارد» مدعی شد که تحریم‌های سال ۲۰۱۲ ایالات متحده نیز به همین صورت تحریف شده بودند.

ارسال نظر