دومین عامل مرگ و میر ایرانی‌ها چیست؟-راهبرد معاصر
وضعیت هوای تهران تا پنجشنبه در شرایط ناسالم قرار دارد قانون عدم احتساب نمرات مردودی در معدل ابلاغ شد تهران فردا چهارشنبه تعطیل نیست/ اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل غیرحضوری شدن مراکز آموزشی و دورکاری ادارات ۲۲ شهر خوزستان در روز چهارشنبه قدیمی‌ترین زندانی محکوم به قصاص آزاد شد رای دیوان عدالت اداری درباره برداشت از حقوق کارمندان بابت «مهریه» واکنش وزیر بهداشت به زیرمیزی گرفتن برخی پزشکان کندوان مسدود شد اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی ایران ۱۰ روز برفی در پیش دارد هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس ترافیک سنگین در محور‌های شمالی کشور آغاز ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها / شرط سنی متقاضیان اعلام شد آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا / تامین سفارش‌های جدید واکسن تداوم بارش باران و برف و کاهش دما در برخی استان‌ها

دومین عامل مرگ و میر ایرانی‌ها چیست؟

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سرطان دومین عامل مرگ ایرانی ها است، گفت: این بیماری بالاترین بار هزینه را برای دولت، خیریه‌ها و مردم به همراه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 03
کد خبر: ۱۸۲۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمداسماعیل اکبری، رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه مراسم افتتاح ششمین کنگره بین المللی سرطان که صبح امروز در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد، دومین دلیل مرگ ایرانیان را بیماری سرطان اعلام کرد و گفت: این بیماری بالاترین بار هزینه را برای دولت، خیریه‌ها و مردم به همراه دارد و از نظر روانشناختی اجتماعی نیز مهمترین معضل در حوزه سلامت محسوب می شود. از همین رو معضل سرطان از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با کمترین بودجه، رتبه اول را در میان همه مراکز تحقیقات دانشگاه دارد، توجه ویژه‌ای به حوزه سرطان و چگونگی برخورد با آن و جمع‌آوری دانشمندان سراسر کشور برای کمک به بیماران دارد. بنابراین نتایج و گزارشاتی که در این کنگره مطرح می‌شود، مجموع مداخلات تحقیقاتی مرکز تحقیقات سرطان است که هم تشخیص، درمان و پیگیری بیماران سرطانی انجام می‌شود.

 

رئیس ششمین کنگره بین المللی سرطان اهمیت برگزاری این رویداد را بهره گیری از نتایج پژوهش‌ها در بهبود کیفیت زندگی مردم دانست و افزود: حضور همکاران از سایر شهرها و کشورها منجر به ایجاد کانال ارتباطی برای انتقال تجربیات، راهکارهای موثر و دستاوردهای نوین است.

 

اکبری با اشاره به اینکه از فعالیت مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه و برگزاری این قبیل رویدادها نزدیک به 16 سال می‌گذرد، تصریح کرد: مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سنبل خدمت به بیماران مبتلا به سرطان در کشور است. سایر مراکز تحقیقاتی در این زمینه نیز تمایل به همکاری با این مرکز را دارند و ما نیز به منظور افزایش هم‌افزایی علمی، تشخیصی و درمانی با آن‌ها همکاری می‌کنیم.

 

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه در ادامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی درخواست کرد از فرصت‌های علمی برای پیشبرد اهداف نظام سلامت به بهترین نحو استفاده کنند.

 

اکبری اظهار کرد: همکاران در مرکز تحقیقات سرطان مسئولانه به دنبال انجام امور پژوهشی و علمی منحصربه‌فرد در کشور و حتی در دنیا هستند. علیرغم وجود سختی‌های متفاوت نسبت به سایر کشورهای پیشرفته غربی اما نسبت به بسیاری از دانشگاه‌های دنیا پیشتاز هستیم.

 

وی با ارایه گزارشی مختصر از دستاوردهای این مرکز تحقیقات در زمینه تشخیص و درمان‌های نوین سرطان عنوان کرد: پژوهشگران بیش از ۶ سال روی دستگاه پروب تشخیص سرطان CDP مطالعه کردند که در نهایت تولید این دستگاه به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای حوزه سرطان در کشور منجر به تشخیص زودرس این بیماری و درمان اثربخش شده است./ فارس

ارسال نظر