القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

واکنش چین به حمله پهپادی اوکراین به روسیه

وزارت خارجه چین در واکنش به حمله پهپادی اوکراین به کرملین، از مسکو و کی‌یف خواست از اقدامات تنش‌زا خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت امور خارجه چین امروز (پنجشنبه) به جدیدترین حملات پهپادی اوکراین به خاک روسیه واکنش نشان داد.

 

خبرگزاری روسی ریانووستی در این خصوص نوشت وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای در واکنش به حمله پهپادی روز گذشته (چهارشنبه) اوکراین به کاخ کرملین تصریح کرد: « طرفین باید از اقداماتی که می‌تواند منجر به تشدید بیشتر تنش شود اجتناب کنند».

 

روز گذشته، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه از دفع حمله هواپیماهای بدون سرنشین ارتش اوکراین به کاخ کرملین خبر داد.

 

وی با بیان اینکه در این حمله دو فروند هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی پیش از رسیدن به کرملین رهگیری و نابود شدند، توضیح داد که مسکو این حمله را سوءقصد به جان پوتین می‌داند.

 

با این‌حال، دولت اوکراین هرگونه مشارکت در حملات پهپادی علیه خاک روسیه را تکذیب کرده و مدعی است که این حمله توسط روسیه طراحی شده است.

 

«دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه نیز روز چهارشنبه گفت پس از حمله تروریستی امروز، هیچ گزینه‌ای جز حذف فیزیکی زلنسکی و دار و دسته‌اش وجود ندارد».

 

از طرف دیگر، «سرگی سابیانین» شهردار مسکو اعلام کرد مقامات این شهر تصمیم گرفته‌اند هرگونه استفاده غیرمجاز از پهپادها را ممنوع اعلام کنند.

 

در پیامی در صفحه خود در تلگرام نوشت: «پرواز هرگونه پهپاد در پایتخت روسیه از امروز ممنوع خواهد بود به جز استثناهایی که برای پهپادهایی است که با موافقت مقامات پرواز می‌کنند»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار