دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

دیدار دیپلمات ایرلندی با علی باقری در تهران

معاون دبیرکل و مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه ایرلند که برای برگزاری سومین دور مشورت‌های سیاسی به تهران سفر کرده، با علی باقری معاون وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خانم «سونیا هایلند» معاون دبیرکل و مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه ایرلند و هیأت همراه که به منظور برگزاری سومین دور مشورت‌های سیاسی در سطح مدیران کل وزارتخانه‌های امور خارجه دو کشور به تهران سفر کرد، در پایان این مشورت‌ها با علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این ملاقات طرفین در باره موضوعات مورد علاقه دوجانبه و راه‌های رفع موانع و گسترش مناسبات، همچنین مهمترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.

 

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ۱۰ بهمن ۱۴۰۱، در پاسخ به تماس تلفنی «مایکل مارتین» وزیر امور خارجه جمهوری ایرلند درباره مهم‌ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور با وی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد و ضمن تبریک به وزیر امور خارجه جدید ایرلند، ابراز امیدواری کرد با حضور وی در این جایگاه، شاهد رشد و گسترش هر چه بیشتر مناسبات دو کشور باشیم.

 

وزیر امور خارجه از آمادگی ایران برای برگزاری دور جدید رایزنی‌های سیاسی بین دو کشور خبر داد./ فارس

ارسال نظر