وزیر کشور به عنوان رئیس هیات مرکزی اجرایی انتخابات مجلس تعیین شد-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

وزیر کشور به عنوان رئیس هیات مرکزی اجرایی انتخابات مجلس تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جریان رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس، اعضای هیات مرکزی اجرایی را تعیین کردند که طی آن وزیر کشور به عنوان رئیس هیات مرکزی اجرایی انتخابات مجلس انتخاب شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 17 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با ماده 15 این طرح با 174 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع از مجموع 231 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند و بر اساس آن، وزارت کشور را به عنوان مجری انتخابات تعیین و اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات قوه مقننه را مشخص کردند.

 

براساس ماده 15 این طرح؛

ماده 15- ماده (31) قانون به‌شرح زیر اصلاح می شود.

ماده31- وزارت کشور زیرنظر هیئت اجرایی مرکزی، مجری انتخابات می باشد. وزیر کشور موظف است به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی نماید که حداقل شش‌ماه قبل از پایان دوره مجلس و بیست روز پیش از ثبت نام داوطلبان، هیأت اجرائی مرکزی را با ترکیب زیر تشکیل دهد:

1- وزیرکشور (رئیس هیأت)

2- دادستان کل کشور

3-وزیر اطلاعات

4- رئیس سازمان اطلاعات سپاه

5- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

6- رئیس ستاد انتخابات کشور

7- رئیس سازمان ثبت احوال کشور

8- شش نفر از شخصیت‏های دینی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، حقوقی و علمی در سطح ملی به ‏عنوان معتمدان مردمی به گونه‌ای که حتی‌الامکان یک نفر از هر یک از حوزه‌های مذکور در آن حضور داشته باشد.

 

تبصره1- نماینده شورای نگهبان می تواند در جلسات هیات اجرایی مرکزی بدون حق رای حضور داشته باشد.

 

تبصره 2- جلسات هیأت‏اجرائی مرکزی با حضور حداقل یازده نفر رسمیت می‏یابد و مصوبات آن با رأی حداقل نه نفر از اعضای حاضر معتبر است.

 

تبصره3- اولین جلسه هیأت اجرائی مرکزی با دعوت وزیر کشور تشکیل می‌شود و نائب‌رئیس از بین اعضای هیأت با اکثریت آراء انتخاب می‌شود. مسؤولیت دبیری هیأت اجرائی مرکزی با دبیر ستاد انتخابات کشور خواهد بود که با پیشنهاد وزیرکشور و تأیید هیأت ‌اجرائی مرکزی انتخاب می‌شود.

 

تبصره4 - هیأت اجرائی مرکزی موظف است کلیه صورتجلسات و مصوبات خود را نزد هیأت مرکزی نظارت ارسال نماید. تصمیمات هیأت ‌اجرائی مرکزی انتخابات نباید موجب تداخل در وظایف و اختیارات نظارتی هیأت مرکزی نظارت شود؛ در غیر این صورت تصمیمات مذکور باطل و هرگونه اقدامی در این جهت ممنوع است. مرجع تشخیص موضوع این تبصره، هیأت مرکزی نظارت است.

 

تبصره5- هیچ‌یک از اعضای هیأت اجرائی مرکزی نمی تواند داوطلب انتخابات شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر