یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ادامه حواشی تاج‌گذاری چارلز سوم

ادامه حواشی تاج‌گذاری چارلز سوم مخالفان سلطنت در انگلیس با انتقاد از رفتار پلیس این کشور در مراسم تاج‌ گذاری چارلز سوم، تصریح کردند که «این بازداشت‌ها برای محافظت از پادشاه در برابر شرمساری بود».
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی یورو نیوز، مخالفان سلطنت در انگلیس با انتقاد از رفتار پلیس این کشور در مراسم تاج‌ گذاری چارلز سوم، تصریح کردند که پس از بازداشت ده‌ ها معترض ضدسلطنت در جریان برگزاری این مراسم، دیگر حق «اعتراض مسالمت‌آمیز» در بریتانیا وجود ندارد.

گراهام اسمیت، رهبر گروه ضدسلطنتی «جمهوری» و ۵۱ نفر دیگر از مخالفان سلطنت در بریتانیا در حالی توسط پلیس این کشور بازداشت شدند که طرفداران سلطنت برای مراسم تاج‌گذاری چارلز سوم در لندن تجمع کرده بودند.

رهبر گروه ضدسلطنتی «جمهوری» در بیانیه‌ ای با بیان اینکه بازداشت‌ های دیروز شنبه از پیش برنامه‌ ریزی شده بود، اعلام کرد که «این دستگیری‌ ها برای محافظت از مردم در برابر آسیب‌ نبود، بلکه برای محافظت از پادشاه در برابر شرمساری بود.»

پلیس بریتانیا دیروز شنبه ادعا کرد که نگرانی عمومی از بازداشت‌ها را درک می‌کند اما «پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر اینکه معترضان مصمم به اخلال در مراسم تاج‌گذاری هستند»، اقدام کرده است!

پلیس لندن روز جمعه هشدار داده بود که تحمل این نهاد انتظامی در برابر ایجاد هرگونه اختلال در مراسم تاج‌گذاری پادشاه بریتانیا کم خواهد بود و با تضعیف‌ کنندگان این جشن به شدت برخورد خواهد کرد.

پلیس انگلیس بر اساس قانون جدیدی که سال گذشته تصویب شد و همچنین قانون نظم عمومی که در ۳ ماه می به اجرا درآمد، اختیارات بیشتری برای محدودکردن اعتراض‌ ها به دست آورده است.

چارلز سوم دیروز به طور رسمی به عنوان چهلمین پادشاه انگلیس تاجگذاری کرد و این در حالی است که همزمان با این مراسم که در کلیسای وست مینستر در لندن برگزار شد، بیش از ۲ هزار تن از مخالفان سلطنت در بیرون این کلیسا تجمع کرده بودند./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار