نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد

تراز انقلاب بودن به معنای در بستن روی غیرخودی‌ها نیست

مسئول دفتر ادبیات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران با تأکید بر اهمیت توسعه منابع انسانی هیأت‌ها گفت: تراز انقلاب بودن به معنای در بستن روی غیرخودی‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ سعید حدادیان از مداحان کشور، در طرح ضیافت رضوی در محل دانشگاه فردوسی مشهد گفت: هویت شیعه، به ارتباط با امام است، لذا به‌ویژه در جوانی باید برای ارتباطمان با امام زمان(عج) برنامه‌ریزی کنیم که گام اول آن یقین به وجود حضرت و بعد تفکر در الطاف الهی که از جانب ایشان به ما می‌رسد و نهایتا حس حضور در محضر ایشان است.

 

وی، حضور در اماکن متبرکه و مقید بودن به قرائت زیارت‌های آل‌یاسین و عاشورا به عنوان جزوه آموزشی را از راهکارهای افزایش حس حضور امام(ع) معرفی کرد و افزود: اگر امام(ع) در ما قابلیت را ببیند، به بهترین وجه هدایت، حمایت و مدیریت می‌کند.

 

ارکان هیأت دانشجویی تراز انقلاب

حدادیان در ادامه به ارکان هیأت دانشجویی تراز انقلاب، اشاره کرد و گفت: توسعه منابع نیروی انسانی و تربیت چهره‌های جوان در هیأت، کار بسیار مهم و بزرگی است و نباید آن را دست کم گرفت، البته سختی‌های زیادی هم دارد و صبر جمیل می‌طلبد.

 

مسئول دفتر ادبیات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، با تأکید براینکه تراز انقلاب بودن به معنای در بستن روی غیرخودی‌ها نیست، افزود: اصولا هیأت یعنی حرکت برون مسجدی برای دعوت به مسجد و تقویت مسجد که می‌تواند برکاتی چون متشرع شدن، اهل قرآن و نماز و اهل بیت(ع) شدن را به دنبال داشته باشد، نه صرفا مداحی و سخنرانی.

 

وی با رد اهمیت دادن به کمیت و تعداد شرکت کنندگان در هیأت، گفت: کمیت‌گرایی خوب است، اما نباید همیشگی و اولویت باشد که به نحوی کارکرد هیأت را زیرسؤال ببرد؛ اگر کار ما مطابق استاندارد خدا و اهل بیت(ع) باشد، حتی از جلسه دو نفری هم برکاتی حاصل می‌شود که قابل تصور نیست، لذا هرگز نگران خلوتی و تعداد کم حاضرین نباشید.

 

حدادیان خاطرنشان کرد: به ویژه در هیأت‌های دانشجویی، مهمترین رکن، عالم سخنران آن است که اهل دل، اهل علم و دانشگاه‌شناس باشد.

 

معناگرایی و محتواگرایی

وی، معناگرایی و محتواگرایی را دومین رکن هیأت تراز انقلاب دانست و گفت: باید توجه داشته باشیم دانشگاه جای برخی رفتارها ولو در قالب عزاداری نیست؛ معیار ما باید معارف قرآن و سیره اهل بیت(ع) باشد. (در اوایل انقلاب اسلامی، به هیأت‌های دانشگاه، مکتب می‌گفتند، چرا که حتما یک بحث قرآنی با هم داشتند و کتاب‌های علامه مطهری را با هم دوره می‌کردند).

 

این مداح اهل بیت(ع) با بیان اینکه هدف اصلی هیات دانشجویی، سوق دادن جریان دانشگاه به درگاه قرآن و عترت است، اضافه کرد: بیانات رهبر معظم انقلاب بهترین سرفصل‌های قرآنی برای هیأت است؛ تلاش کنید قرآن را استظهاری بخوانید و از خدا پشتیبانی بخواهید.

 

حدادیان مهمترین رکن مداحی در محیط دانشگاه را، استفاده از دعاها، خطبه‌ها و زیارتنامه‌ها و بعد نوحه‌های مطول پرمعنا برشمرد و یادآور شد: با این نگاه کار کنید که بلاشک، اولین میهمان هیأت، خود حضرت زهرا(س) هستند و شما خادم حضرت هستید.

 

مرجعیت علمی و الگوی تعامل اجتماعی سالم زن و مرد

وی در ادامه، مرجع علمی و پیشرو بودن را از دیگر مؤلفه‌های هیأت دانشجویی برشمرد و اظهار کرد: هیأت دانشجویی همچنین الگوی تعامل اجتماعی سالم میان آقایان و بانوان بوده و می‌بایست به جامعه نشان دهد اولین استاندارد ازدواج برای مرد و زن، نجابت است.

 

مسئول دفتر ادبیات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران با اشاره به ایجاد حواشی مختلف در محیط‌هایی که خانم‌ها و آقایان در کنار هم فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: حدود شرعی برای قفل کردن کار ما نیست؛ قرآن کریم می‌فرماید در میدان باش اما تقوا و مراقبه داشته باش.

 

گفتنی است نهمین دوره طرح ضیافت رضوی، ویژه فعالان فرهنگی سیاسی دانشگاه‌ها و به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از یازدهم مرداد به مدت یک ماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار