رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

کاظم جلالی: تعامل ایران و روسیه برای کمک به حل مسائل پیرامونی از نزدیک در جریان است

کاظم جلالی: تعامل ایران و روسیه برای کمک به حل مسائل پیرامونی از نزدیک در جریان است فردا (چهارشنبه) 20 اردیبهشت ماه قرار است نخستین نشست چهارجانبه وزرای خارجه چهار کشور جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه، ترکیه و سوریه در شهر مسکو برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر در همین راستا قرار است حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در رأس هیأتی به مسکو سفر کند. این سومین بار است که مسکو در ۲ ماه اخیر میزبان نشست درباره سوریه است. نخستین نشست در سطح معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه چهار کشور در ۱۴ و ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ در مسکو برگزار و روز ۱۵ فروردین سرگئی لاوروف در این نشست حضور یافت و مقرر شد که وزرای خارجه نیز در مسکو گردهم بیایند. پنجم اردیبهشت ماه سالجاری نیز وزرای دفاع و مسؤولان عالی امنیتی چهار کشور در مسکو به گفت‌وگو پرداختند.

در همین خصوص کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو در توئیتی در این باره نوشت: امشب دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به منظور شرکت در اولین نشست چهارجانبه سوریه وارد مسکو می‌شود.

وی افزود: تعامل ایران و روسیه برای کمک به حل مسائل پیرامونی در راستای کاهش اختلافات و حرکت به سمت همکاری‌های پربازده و پر منفعت برای مردمان منطقه ما، از نزدیک در جریان است.

«کاظم جلالی» سفیر ایران در مسکو پیش از این هم در گفت‌وگویی با خبرگزاری ایرنا گفت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس سیاست اصولی خودش که همکاری با همسایگان و رفع تنش در داخل منطقه و حل مسائل منطقه با مکانیسم‌ها و سازوکارهای منطقه‌ای است همواره از چنین روندی حمایت کرد. در روند آستانه در کنار سوریه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن روند آستانه هستیم و در کنار آن با توجه به اختلافات بین ترکیه و سوریه، دو کشور جمهوری اسلامی ایران و روسیه تلاش کرده و می‌کنند که این اختلافات را با سازوکارهای داخلی منطقه‌ای و با وساطت خود حل و فصل کنند. بعد از برگزاری جلسات مختلف در سطوح کارشناسی و وزرای دفاع چهار کشور، الان کار به اجلاس وزرای خارجه رسید. چشم‌انداز نوید بخشی برای حل و فصل مسائل و ایجاد سازوکارهای جدید منطقه‌ای و بومی است برای اینکه کشورهای منطقه و همسایه بتوانند از ظرفیت‌های یکدیگر برای حل مسائل منطقه و همچنین گسترش روابط بین خودشان استفاده کنند.

لازم به ذکر است، جمهوری اسلامی ایران همواره بر آمادگی خود به منظور ایفای نقش به منظور پیشبرد عادی سازی روابط سوریه و ترکیه تأکید کرده است و در همین خصوص نیز علی اصغر خاجی مشاور ارشد وزیر امور خارجه در دیدار با معاون وزیر خارجه ترکیه در مسکو در فروردین امسال، آمادگی ایران را برای ایفای نقش مؤثر به منظور پیشبرد عادی سازی روابط سوریه و ترکیه اعلام کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار