عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت

کاظم جلالی: تعامل ایران و روسیه برای کمک به حل مسائل پیرامونی از نزدیک در جریان است

کاظم جلالی: تعامل ایران و روسیه برای کمک به حل مسائل پیرامونی از نزدیک در جریان است فردا (چهارشنبه) 20 اردیبهشت ماه قرار است نخستین نشست چهارجانبه وزرای خارجه چهار کشور جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه، ترکیه و سوریه در شهر مسکو برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر در همین راستا قرار است حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در رأس هیأتی به مسکو سفر کند. این سومین بار است که مسکو در ۲ ماه اخیر میزبان نشست درباره سوریه است. نخستین نشست در سطح معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه چهار کشور در ۱۴ و ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ در مسکو برگزار و روز ۱۵ فروردین سرگئی لاوروف در این نشست حضور یافت و مقرر شد که وزرای خارجه نیز در مسکو گردهم بیایند. پنجم اردیبهشت ماه سالجاری نیز وزرای دفاع و مسؤولان عالی امنیتی چهار کشور در مسکو به گفت‌وگو پرداختند.

در همین خصوص کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو در توئیتی در این باره نوشت: امشب دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به منظور شرکت در اولین نشست چهارجانبه سوریه وارد مسکو می‌شود.

وی افزود: تعامل ایران و روسیه برای کمک به حل مسائل پیرامونی در راستای کاهش اختلافات و حرکت به سمت همکاری‌های پربازده و پر منفعت برای مردمان منطقه ما، از نزدیک در جریان است.

«کاظم جلالی» سفیر ایران در مسکو پیش از این هم در گفت‌وگویی با خبرگزاری ایرنا گفت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس سیاست اصولی خودش که همکاری با همسایگان و رفع تنش در داخل منطقه و حل مسائل منطقه با مکانیسم‌ها و سازوکارهای منطقه‌ای است همواره از چنین روندی حمایت کرد. در روند آستانه در کنار سوریه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن روند آستانه هستیم و در کنار آن با توجه به اختلافات بین ترکیه و سوریه، دو کشور جمهوری اسلامی ایران و روسیه تلاش کرده و می‌کنند که این اختلافات را با سازوکارهای داخلی منطقه‌ای و با وساطت خود حل و فصل کنند. بعد از برگزاری جلسات مختلف در سطوح کارشناسی و وزرای دفاع چهار کشور، الان کار به اجلاس وزرای خارجه رسید. چشم‌انداز نوید بخشی برای حل و فصل مسائل و ایجاد سازوکارهای جدید منطقه‌ای و بومی است برای اینکه کشورهای منطقه و همسایه بتوانند از ظرفیت‌های یکدیگر برای حل مسائل منطقه و همچنین گسترش روابط بین خودشان استفاده کنند.

لازم به ذکر است، جمهوری اسلامی ایران همواره بر آمادگی خود به منظور ایفای نقش به منظور پیشبرد عادی سازی روابط سوریه و ترکیه تأکید کرده است و در همین خصوص نیز علی اصغر خاجی مشاور ارشد وزیر امور خارجه در دیدار با معاون وزیر خارجه ترکیه در مسکو در فروردین امسال، آمادگی ایران را برای ایفای نقش مؤثر به منظور پیشبرد عادی سازی روابط سوریه و ترکیه اعلام کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار