عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

مسکو: تهدیدات نظامی علیه ایران غیرقابل قبول است

مسکو: تهدیدات نظامی علیه ایران غیرقابل قبول است وزارت خارجه روسیه با اشاره به تنش‌آفرینی آمریکا در خلیج فارس و لفاظی‌ها علیه ایران، هرگونه تهدید نظامی علیه ایران را «غیرقابل قبول» خواند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 02
کد خبر: ۳۰۰۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه روسیه شامگاه دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «تهدید به حمله نظامی جدید علیه خاک ایران مطلقاً غیرقابل قبول است.»

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزارت خارجه روسیه در این بیانیه تاکید کرد: «گمانه‌زنی‌ها در مورد دستیابی کشور‌های غربی غیرهسته‌ای به سلاح‌های هسته‌ای، تهدیدی واقعی از گسترش آنها در سراسر غرب جمعی است.»

وزارت خارجه روسیه خاطرنشان کرد: «کسانی که قصد دارند از ناآرامی‌های الهام‌گرفته از خارج به‌عنوان بهانه‌ای برای تکرار تجاوز علیه ایران که در ژوئن ۲۰۲۵ انجام شد، استفاده کنند، باید از پیامد‌های زیان‌بار چنین اقداماتی برای وضعیت خاورمیانه و همچنین امنیت بین‌المللی جهانی آگاه باشند. روسیه همچنین تلاش‌های نسنجیده برای باج‌گیری از شرکای خارجی ایران با افزایش تعرفه‌های تجاری را شدیدا محکوم می‌کند.»

وزارت خارجه روسیه درباره تحولات ونزوئلا تصریح کرد: «ما شاهدیم که ونزوئلا در تلاش است تا فرم جدیدی از روابط با ایالات متحده را تدوین کند که حاکمیت و منافع ملی ونزوئلا را در نظر بگیرد. ما عمیقاً معتقدیم که باید حق تعیین سرنوشت ونزوئلا تضمین شود.»

وزارت خارجه روسیه در ادامه با اشاره به جنگ اوکراین گفت: «در تاریخ ۱۲ ژانویه ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که پیشنهاد‌های دیگری را برای آمریکایی‌ها ارسال کرده است. کی‌یف امید خود را برای سرزنش روسیه به دلیل اختلال در روند مذاکرات از دست نداده است. با آگاهی از این موضوع، ما به برجسته کردن ترفند‌ها و مانور‌های دیپلماتیک کی‌یف و حامیان آن ادامه خواهیم داد.»

این وزارتخانه تاکید کرد: «مقامات آلمانی دیگر این واقعیت را پنهان نمی‌کنند که در روابط با کشور ما، وسواس انتقام‌گیری از شکست‌های گذشته، آنها را به حرکت در می‌آورد. آنها در تلاشند تا مهمترین روند برای سرنوشت اروپا - آشتی تاریخی بین مردم روسیه و آلمان - را به فراموشی بسپارند.»

وزارت امور خارجه روسیه درباره روابط مسکو و واشنگتن تصریح کرد: «بحث در مورد آینده روابط روسیه و آمریکا در حال حاضر بسیار دشوار است. این یک روند زنده و مستمر است که، همانطور که حتی وقایع روز‌های اخیر نشان می‌دهد، هرگز متوقف نمی‌شود. این مسیر در حال توسعه مداوم است و به دلیل آشفتگی جهانی، مملوء از نکات ظریف متعدد و چندوجهی است.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: مسکو ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار