واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

سوریه: محکومیت کافی نیست، باید به اسرائیل پاسخ دهیم

وزارت امور خارجه سوریه امروز (سه‌شنبه، ۹می) تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که منجر به شهادت ۱۳ فلسطینی از جمله سه تن از رهبران جنبش جهاد اسلامی شد، شدیداً محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش خبرگزاری «سانا»، وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد که دمشق حمایت خود از مردم فلسطین و آرمان عادلانه آن‌ها را تایید کرده و تاکید دارد که چنین رفتار جنایتکارانه‌ای نه تنها باعث افزایش پایبندی فلسطینی‌ها بر این موضع می‌شود، بلکه عزم و ثبات قدم آن‌ها را برای تداوم مبارزه تا رسیدن به حقوق کامل افزایش می‌دهد.

در ادامه بیانیه وزارت خارجه دمشق با تاکید بر اینکه «بیانیه‌ها و محکوم کردن‌ها دیگر کافی نیست»، تصریح شده است: آنچه اکنون لازم است، اتخاذ تدابیر واقعی برای پایان دادن به این کشتارهای اسرائیلی علیه مردم فلسطین و دادن پاسخ به مقامات اسرائیلی است که سعی در سرپوش گذاشتن روی بحران‌های داخلی خود را دارند.

بامداد امروز، منابع خبری فلسطینی با گزارش حملات هوایی رژیم صهیونیستی به سراسر نوار غزه، خبر دادند که مواضع جهاد اسلامی در شهرهای رفح، غزه و خان‌یونس بار دیگر هدف حملات اشغالگران قرار گرفت. ساعاتی بعد، به شهادت رسیدن چند فرمانده سرایا القدس، شاخصه نظامی جهاد و برخی اعضای خانواده‌های آن‌ها تایید شد.

اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین در واکنش به جنایت امروز ارتش رژیم صهیونیستی در حملات هوایی به نوارغزه بیانیه‌ای صادر و در آن تاکید کرد: اتاق مشترک، مسئولیت کامل عواقب این جنایت ناجوانمردانه را بر عهده دشمن جنایتکار می‌داند؛ اشغالگران و رهبران آنان که آغازگر تجاوز هستند، باید خود را برای پرداخت بهای آن آماده کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر