زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

اتهام زنی اردوغان به رقیب انتخاباتی خود

رئیس‌جمهور ترکیه رقیب انتخاباتی خود را به دیدار با برخی مقام‌های آمریکا متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، «کمال قلیچدار اوغلو» نامزد ائتلاف ملت و رقیب انتخاباتی خود، را متهم به انجام دیدار‌هایی با مقام‌هایی از آمریکا دانست، اما نام آن‌ها را ذکر نکرد.

رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه در خارج تا فردا ادامه دارد، اما کنسولگری ترکیه در سوئیس می‌گوید که میزان مشارکت در انتخابات تاکنون به ۵۰ درصد افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود این میزان تا فردا بیشتر هم بشود.

«اباک اوزکان» سرکنسول ترکیه در ژنو در مصاحبه با المیادین گفت: «از ۱۰ روز پیش رای‌گیری در اینجا آغاز شد و روزانه ۱۲ ساعت ادامه دارد و ترکیه به مشارکت‌های خارج از کشور توجه ویژه دارد.»

اکنون اردوغان باردیگر رقیب خود را متهم می‌داند که با برخی افراد در آمریکا دیدار داشته و گفته است: «قلیچدار اوغلو با گروه‌های تروریستی همکاری می‌کند و ما به او اجازه نخواهیم داد کشورمان را تجزیه کند.. آیا پیام کسانی که با تروریست‌ها همکاری می‌کنند تا آتش و خونی که سوریه را ویران کرد به ترکیه منتقل کنند، مشخص نیست؟ یا کسانی که برای به ورشکستگی کشاندن ترکیه تلاش می‌کنند؟ یا کسانی که از اکتشاف‌گازی که در دریای سیاه و اکتشاف نفتی که در کوه گابار کشف کردیم، ناراحت هستند؟ آیا حفظ وحدت کشور و ملت و قدرت و موجودیت ترکیه می‌تواند هدف آن‌ها باشد؟»

اردوغان در بخشی دیگر وعده داد که «ترکیه صنایع دفاعی خودش را ارتقا و حقوق کارکنان و بازنشستگان را هم در ماه ژوئیه افزایش خواهد داد.»/باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر