عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

اتهام زنی اردوغان به رقیب انتخاباتی خود

رئیس‌جمهور ترکیه رقیب انتخاباتی خود را به دیدار با برخی مقام‌های آمریکا متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، «کمال قلیچدار اوغلو» نامزد ائتلاف ملت و رقیب انتخاباتی خود، را متهم به انجام دیدار‌هایی با مقام‌هایی از آمریکا دانست، اما نام آن‌ها را ذکر نکرد.

رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه در خارج تا فردا ادامه دارد، اما کنسولگری ترکیه در سوئیس می‌گوید که میزان مشارکت در انتخابات تاکنون به ۵۰ درصد افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود این میزان تا فردا بیشتر هم بشود.

«اباک اوزکان» سرکنسول ترکیه در ژنو در مصاحبه با المیادین گفت: «از ۱۰ روز پیش رای‌گیری در اینجا آغاز شد و روزانه ۱۲ ساعت ادامه دارد و ترکیه به مشارکت‌های خارج از کشور توجه ویژه دارد.»

اکنون اردوغان باردیگر رقیب خود را متهم می‌داند که با برخی افراد در آمریکا دیدار داشته و گفته است: «قلیچدار اوغلو با گروه‌های تروریستی همکاری می‌کند و ما به او اجازه نخواهیم داد کشورمان را تجزیه کند.. آیا پیام کسانی که با تروریست‌ها همکاری می‌کنند تا آتش و خونی که سوریه را ویران کرد به ترکیه منتقل کنند، مشخص نیست؟ یا کسانی که برای به ورشکستگی کشاندن ترکیه تلاش می‌کنند؟ یا کسانی که از اکتشاف‌گازی که در دریای سیاه و اکتشاف نفتی که در کوه گابار کشف کردیم، ناراحت هستند؟ آیا حفظ وحدت کشور و ملت و قدرت و موجودیت ترکیه می‌تواند هدف آن‌ها باشد؟»

اردوغان در بخشی دیگر وعده داد که «ترکیه صنایع دفاعی خودش را ارتقا و حقوق کارکنان و بازنشستگان را هم در ماه ژوئیه افزایش خواهد داد.»/باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر