ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

قرارداد 800 میلیون یورویی امارات با «ایرباس» فسخ شد

قرارداد 800 میلیون یورویی امارات با «ایرباس» فسخ شد یک مقام دولت امارات متحده عربی روز سه شنبه گفت که امارات قرارداد ۸۰۰ میلیون یورویی برای خرید ۱۲ فروند بالگرد چند منظوره از شرکت «ایرباس» غول هواپیماسازی فرانسه را فسخ کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر «معمر عبدالله ابوشهاب» از مقام‌های خش صنایع دفاعی و امنیتی امارات روز سه شنبه به وبگاه «بریکینگ دیفنس» گفت، امارات به تازگی قرارداد با شرکت ایرباس را برای خرید بالگردهای «اچ-۲۲۵» فسخ کرده است. امارات این قرارداد را به دلیل هزینه‌های بالا، محدودیت‌ها و موارد فنی نامناسب ارزیابی کرده است.

ابوشهاب گفت که فسخ این قرارداد اقدام سیاسی نیست، بلکه کاملا بر اساس دلایل مالی و فنی است. به گفته وی، شرکت ایرباس فاقد انگیزه جدی برای پاسخگویی به خواسته‌های و نیازهای امارات است.

در دسامبر ۲۰۲۱، امارات ۱۲ فروند از این نوع بالگرد را به قیمت تخمینی ۷۵۰ تا ۸۰۰ میلیون یورو به فرانسه سفارش داد. در این بالگرد مجموعه‌های مختلف تسلیحاتی، از مسلسل گرفته تا موشک و موشک‌های ضد کشتی، نصب می‌شود. این بالگرد در نیروی هوایی فرانسه اینک عملیاتی است.

ارتش کشور کوچک امارات به ویژه نیروی هوایی این کشور به شدت به تجهیزات غربی به ویژه آمریکایی متکی است، با این حال اخیرا مقام‌های اماراتی خواستار خرید برخی تجهیزات روسی شده‌اند. یک مقام ارشد نظامی امارات متحده عربی پیشتر از تمایل کشورش برای خرید جنگنده نسل پنجم خبر داده بود.

«راشد الشمسی» معاون نیروی هوایی امارات متحده عربی در نشستی در جمع خبرنگاران اظهار داشته بود: «ما به فن آوری جدید علاقه‌مند هستیم و بنابر این در اختیار داشتن جنگنده نسل پنجم موردی است که به نفع نیروی هوایی و پدافند امارات است»/فارس

ارسال نظر
captcha