هشدار صدراعظم آلمان درباره خطر بی‌اهمیت شدن اروپا در دنیا-راهبرد معاصر

هشدار صدراعظم آلمان درباره خطر بی‌اهمیت شدن اروپا در دنیا

صدر اعظم آلمان در یک سخنرانی در پارلمان اروپا ضمن درخواست اصلاحات در روند تصمیم گیری‌ها در این اتحادیه، درباره خطر بی‌اهمیت شدن اروپا در دنیا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در دومین سخنرانی اصلی خود درباره اروپا بار دیگر برای اتحادیه‌ای که بتواند با روسیه و چین رقابت کند تبلیغ کرد و نسبت به خطر بی اهمیت شدن اروپا هشدار داد.

 

در پایان مناظره در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ، اولاف شولتز همچنین از خود در برابر اتهاماتی مبنی بر عدم رهبری در اروپا به عنوان مثال در مناقشه بر سر طرح پایان موتور احتراقی یا کمک نظامی به اوکراین دفاع کرد.

 

صدراعظم آلمان تاکید کرد که آلمان بزرگترین حامی اوکراین در اتحادیه اروپا است و همچنان خواهد ماند. به گفته شولتز، پس از تصمیم برای تامین تانک های اصلی نبرد برای اوکراین بسیاری از کشورها که قبلا در این مناظره شرکت کرده بودند، دیگر قابل مشاهده نبودند.

 

در این نشست انتقادهای زیادی به صدر اعظم آلمان وارد شد و تری رانتکه، رهبر گروه سبز در پارلمان اروپا، وی را به فقدان رهبری در سیاست آب و هوا متهم کرد و خواهان مبارزه وی در این راستا شد.

 

صدراعظم فدرال آلمان در سخنرانی نیم ساعته خود در استراسبورگ، نظر خود را در مورد اروپا بیان کرد. شولتز خواستار تغییرات و اصلاحاتی شد تا این قاره بتواند در رقابت جهانی و در شرایطی برابر با سایر کشورها زنده بماند.

 

وی تاکید کرد: اگر اروپا دوباره متحد نشده و گرد هم نیاید و با هم عمل نکند، بی اهمیت خواهد شد و نمی تواند در مورد آینده جهان حرفی برای گفتن داشته باشد. وی همچنین مشابه سخنرانی تابستانی خود در پراگ، از کشورهای عضو درخواست کرد تا در پروژه های تسلیحاتی بهتر هماهنگ شوند.

 

او برای اتحاد ژئوپلیتیکی که بتواند با روسیه و چین رقابت کند تبلیغ کرده و تاکید کرد که کشورهای بالکان غربی، اوکراین، مولداوی و در آینده گرجستان باید بخشی از اتحادیه اروپا شوند. شولتز این را "واقعا شرم آور" خواند که ادغام شش کشور بالکان غربی در 20 سال اخیر به سختی پیشرفت کرده است.

 

به گفته صدراعظم فدرال، اتحادیه اروپا برای اینکه بتواند کشورهای بیشتری را بپذیرد، باید فرآیندهای تصمیم گیری خود را تغییر دهد تا از مسدود کردن تصمیمات توسط کشورهای عضو با وتوی آن ها جلوگیری کند . شولتز خواستار تصمیمات بیشتر شورا با اکثریت واجد شرایط در سیاست خارجی و مالیاتی شد.

 

شولتز در بخش دیگری از سخنانش از کشورهای عضو درخواست کرد که به جای اینکه منتظر همبستگی "مانند روح القدس" باشند، سیاست مهاجرت را در پیش گیرند. وی یک روز قبل از اجلاس مهاجرت برلین، خواستار اجرایی شدن برنامه های فعلی مهاجرت قبل از انتخابات اروپا شد.

 

وی تاکید کرد به عبارت دقیق، این بدان معنی است که کارگران ماهر باید به طور قانونی اجازه ورود داشته باشند و کشورهای مبدأ و ترانزیت باید افراد بدون حق اقامت را برگردانند. وی تاکید کرد: برای انجام این کار، همانطور که در اجلاس سران اتحادیه اروپا در چند ماه پیش توافق شد، مرزهای خارجی باید به طور مؤثر محافظت شوند.

 

مدتی است که انتقاد از سیاست اروپایی آلمان در بروکسل و برخی از پایتخت های اتحادیه اروپا به طور قابل توجهی افزایش یافته است. شرکا احساس نمی کنند در برنامه های دولت فدرال دخالت دارند، آنها از روند طولانی هماهنگی در برلین و عدم درک رویه های اتحادیه اروپا انتقاد می کنند./ تسنیم

ارسال نظر