تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

نظرسنجی | کاهش محبوبیت بایدن در آمریکا

نظرسنجی که به تازگی در آمریکا انجام شده نشان می‌دهد شهروندان این کشور از عملکرد بایدن راضی نیستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که سال آینده میلادی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا برگزار خواهد شد، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که قصد حضور دوباره در انتخابات را دارد با چالش‌های متعددی روبه روست که بر روی انتخاب مجدد او سایه افکنده است. نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد رای دهندگان آمریکایی از عملکرد بایدن در حوزه‌های اقتصادی و سیاست داخلی راضی نیستند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جدیدترین نظرسنجی صورت گرفته از سوی موسسه ایپسوز – رویترز نشان می‌دهد میزان رضایت از عملکرد بایدن به ۴۰ درصد رسیده است. اصلی‌ترین دلیل نارضایتی مردم آمریکا از بایدن به ناتوانی او در مهار نرخ تورم و نیز مدیریت بحران پناهجویان باز می‌گردد.

نظرسنجی ۳ روزه‌ای که به تازگی انجام شده نشان می‌دهد مشکلات اقتصادی همچنان دغدغه اصلی مردم آمریکاست و افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای کنترل نرخ تورم باعث گران شدن وام‌های مسکن و خودرو در آمریکا شده است.

این نظرسنجی حاکی از آن است که ۵۴ درصد مردم آمریکا شامل ۷۷ درصد جمهوریخواهان و ۳۴ درصد دموکرات ها، مخالف افزایش سالانه میزان پذیرش مهاجر در آمریکا هستند. تنها ۲۶ درصد پرسش شوندگان از عملکرد جو بایدن در مدیریت بحران پناهجویان ابراز رضایت کرده اند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ماه جاری میلادی از تصمیم دولت بایدن برای ارسال یک هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی جدید به مرز‌های جنوبی با مکزیک به منظور ایجاد امنیت برای برداشتن محدودیت‌های مرزی مرتبط با همه گیری کرونا خبر داد.

بحران پناهجویان یکی از اصلی‌ترین معضلات جامعه آمریکاست و بایدن که می‌کوشد در سال آینده جایگاه خود را در کاخ سفید حفظ کند به دنبال مدیریت این موضوع است. این در حالی است که دونالد ترامپ، نامزد پیشتاز حزب جمهوریخواه در انتخابات درون حزبی به طور پیوسته از عملکرد دولت بایدن در مواجهه با پناهجویان انتقاد می‌کند.

این نظرسنجی در میان یک هزار و ۲۲ شهروند آمریکایی انجام شد. افزایش سقف بدهی‌های دولت یکی از دیگر سوالاتی بود که ۵۹ درصد پرسش شوندگان با آن مخالفت کردند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر