اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

نظرسنجی | کاهش محبوبیت بایدن در آمریکا

نظرسنجی | کاهش محبوبیت بایدن در آمریکا نظرسنجی که به تازگی در آمریکا انجام شده نشان می‌دهد شهروندان این کشور از عملکرد بایدن راضی نیستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که سال آینده میلادی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا برگزار خواهد شد، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که قصد حضور دوباره در انتخابات را دارد با چالش‌های متعددی روبه روست که بر روی انتخاب مجدد او سایه افکنده است. نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد رای دهندگان آمریکایی از عملکرد بایدن در حوزه‌های اقتصادی و سیاست داخلی راضی نیستند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، جدیدترین نظرسنجی صورت گرفته از سوی موسسه ایپسوز – رویترز نشان می‌دهد میزان رضایت از عملکرد بایدن به ۴۰ درصد رسیده است. اصلی‌ترین دلیل نارضایتی مردم آمریکا از بایدن به ناتوانی او در مهار نرخ تورم و نیز مدیریت بحران پناهجویان باز می‌گردد.

نظرسنجی ۳ روزه‌ای که به تازگی انجام شده نشان می‌دهد مشکلات اقتصادی همچنان دغدغه اصلی مردم آمریکاست و افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای کنترل نرخ تورم باعث گران شدن وام‌های مسکن و خودرو در آمریکا شده است.

این نظرسنجی حاکی از آن است که ۵۴ درصد مردم آمریکا شامل ۷۷ درصد جمهوریخواهان و ۳۴ درصد دموکرات ها، مخالف افزایش سالانه میزان پذیرش مهاجر در آمریکا هستند. تنها ۲۶ درصد پرسش شوندگان از عملکرد جو بایدن در مدیریت بحران پناهجویان ابراز رضایت کرده اند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ماه جاری میلادی از تصمیم دولت بایدن برای ارسال یک هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی جدید به مرز‌های جنوبی با مکزیک به منظور ایجاد امنیت برای برداشتن محدودیت‌های مرزی مرتبط با همه گیری کرونا خبر داد.

بحران پناهجویان یکی از اصلی‌ترین معضلات جامعه آمریکاست و بایدن که می‌کوشد در سال آینده جایگاه خود را در کاخ سفید حفظ کند به دنبال مدیریت این موضوع است. این در حالی است که دونالد ترامپ، نامزد پیشتاز حزب جمهوریخواه در انتخابات درون حزبی به طور پیوسته از عملکرد دولت بایدن در مواجهه با پناهجویان انتقاد می‌کند.

این نظرسنجی در میان یک هزار و ۲۲ شهروند آمریکایی انجام شد. افزایش سقف بدهی‌های دولت یکی از دیگر سوالاتی بود که ۵۹ درصد پرسش شوندگان با آن مخالفت کردند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار