گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

حزب کارگر انگلیس: نخست‌وزیر به خواست مردم اهمیت نمی‌دهد

رهبر حزب کارگرانگلیس، نخست وزیر این کشوررا به سودجویی و بی توجهی به خواسته‌های مردم متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، رهبر حزب کارگر انگلیس، از احزاب مخالف دولت این کشور روز چهارشنبه در پارلمان نخست وزیر انگلیس را به بی‌توجهی به خواسته‌های مردم متهم کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، «کر استارمر» رهبر حزب کارگر انگلیس «ریشی سوناک» نخست وزیر را متهم کرد که به حرف مردم این کشور گوش نمی‌دهد. استارمر، سوناک را متهم کرد که حفظ سود از نفت و گاز را بر متوقف ساختن افزایش قبوض ترجیح می‌دهد.

 

رهبر اپوزیسیون انگلیس همچنین با انتقاد از سوناک در استفاده نامناسب از بودجه گفت که اقدامات وی باعث شده تا شهروندان مرفه انگلیس برای مستقلات خارج از کشور مالیات بر درآمد پرداخت نکنند.

 

رهبر حزب کارگر پیشنهاد کرد که سوناک وضعیت مالیاتی را بهبود داده و از بودجه دولتی جهت اولویت‌های مردم کشور استفاده کند. سال گذشته فاش شد که «آکشاتا مورتی» همسر ریشی سوناک هزاران پوند در سال برای حفظ منزلی خارج از کشور را که در آن ساکن نیست، هزینه می‌کند.

 

این گزارش حاکیست، نتایج اخیر انتخابات شوراهای شهر انگلیس نشان می‌دهد حزب حاکم محافظه‌کار بخت چندانی برای پیروزی در انتخابات عمومی سال آتی ندارد.انتخابات پارلمانی انگلیس پاییز ۲۰۲۴ برگزار خواهد شد و نتیجه انتخابات شوراهای شهر زنگ خطری برای پایان حکومت ۱۴ ساله محافظه کارها بر «داونینگ استریت» خواهد بود.

 

آمارهای جدید همچنین نشان می‌دهد همزمان با رسیدن نرخ تورم در این کشور به بالاترین میزان در چند دهه گذشته، خانوارهای انگلیسی شاهد افزایش قابل توجه قیمت مواد غذایی هستند.

 

«هلن دیکنسن» مدیرعامل کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس گفت: «با در نظر گرفتن افزایش هزینه‌ها در بخش تولید، قیمت مواد غذایی همچنان در حال افزایش است.»/ فارس

ارسال نظر