آمریکا ۱۶ فرد و ۱۰ نهاد ایرانی را در لیست تحریم‌های خود قرار داد زلنسکی دستور ازسرگیری حملات به پالایشگاه‌های نفت روسیه را صادر کرد آتش‌سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در تنگه هرمز یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد پناهندگی بشار اسد در روسیه لغو می‌شود؟ هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران

پیشتازی قلیچدار اوغلو از اردوغان در یک نظرسنجی دیگر

پیشتازی قلیچدار اوغلو از اردوغان در یک نظرسنجی دیگر در حالی کمتر از دو روز به انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه باقی مانده است، نظرسنجی مؤسسه «کُندا» نشان از درصد آرای بیشتر «کمال قلیچدار اوغلو» در مقایسه با اردوغان دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 12
کد خبر: ۱۸۳۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبسایت این مؤسسه، نظرسنجی صورت گرفته در تاریخ شش الی هفتم ماه جاری (پیش از کناره‌گیری محرم اینچه) صورت گرفته و نتایج آن روز گذشته منتشر شده است. در این نظرسنجی از ۳۴۸۰ نفر به شکل رو در رو در ۱۹۴ ناحیه، ۱۲۰ روستا و ۳۵ منطقه نظرخواهی شده است.

طبق این نظرسنجی، ۴۹.۳ درصد سؤال شوندگان به «کمال قلیچدار اوغلو» نامزد ائتلاف «ملت» و «۴۳.۷ درصد آن‌ها نیز به «رجب طیب اردوغان» نامزد ائتلاف «جمهور» و ۴.۸ درصد به «محرم اینچه» نامزد انصرافی حزب «مملکت» و ۲.۲ درصد نیز به «سنان اوغان» نامزد ائتلاف «آتا» رأی خواهند داد.

با احتساب نتایج این نظرسنجی، انتخابات به دور دوم خواهد کشید؛ هرچند کناره‌گیری «محرم اینچه» سبد آرای «کمال قلیچدار اوغلو» را افزایش داده است. به طوریکه در آخرین نظرسنجی که موسسه تحقیقاتی و خبری SAROS انجام داده است رجب طیب اردوغان ۴۶.۹ درصد آراء، قلیچدار اوغلو ۵۱ درصد و «سنان اوغان» دیگر نامزد انتخابات ۲.۹۱ درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

با این حال بیشتر ناظران سیاسی و تحلیلگران می‌گویند که انتخابات ریاست جمهور ترکیه به دور دوم کشیده خواهد شد چرا که هیچ یک از آنها قادر به کسب 50 درصد آرا در مرحله اول نیستند./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار