لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

تشدید تدابیر امنیتی در ترکیه همزمان با آغاز رأی‌گیری

با آغاز انتخابات ریاست‌ جمهوری و پارلمانی ترکیه، تدابیر امنیتی در محلی که اردوغان قرار است رأی خود را به صندوق بیندازد به شدت تشدید شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۳۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، با آغاز انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی ترکیه، تدابیر امنیتی در حوزه رأی‌گیری در «استانبول»، محلی که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه قرار است رأی خود را به صندوق بیاندازد، بسیار تشدید شده است.

 

یکی از خبرنگاران خبرگزاری روسی «ریانووستی» که در محل رأی‌گیری در ترکیه حضور دارد، گزارش کرد که تدابیر امنیتی در حوزه رأی گیری در استانبول، جایی که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور فعلی ترکیه و یکی از نامزدهای انتخاباتی باید در آن‌جا رأی بدهد، تقویت شده است.

 

حوزه‌های رأی‌گیری لحظاتی پیش برای اخذ آراء انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی ترکیه آغاز به کار کرده است وآن‌طور که خبرنگاران حاضر در صحنه‌ گزارش کرده‌اند، ساعاتی قبل از آغاز به کار حوزه‌های رأی‌گیری جمع زیادی از خبرنگاران به همراه نیروهای ویژه، سربازان و نیروهای امنیتی با لباس شخصی در محل رأی‌گیری که اردوغان و یکی دیگر از نامزدهای انتخاباتی قرار است، در آن‌جا حضور پیدا کنند، حاضر شده بودند.

 

گزارش‌ها همچنین نشان می‌دهد که نیروهای امنیتی، نرده‌هایی را مقابل این حوزه قرار داده‌اند و از ورود هرگونه خودرو به این محل خودداری می‌کنند.

 

صندوق‌های انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه از ساعت هشت صبح تا ۱۷ عصر روز یکشنبه (امروز به وقت محلی ترکیه) کار اخذ آرا را انجام می‌دهند.

 

«احمد ینر» رئیس اداره عالی انتخابات ترکیه چندی قبل اعلام کرده بود تعداد افراد واجد شرایط شرکت در انتخابات به ۶۴ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۴۱ رأی دهنده رسیده که از این تعداد چهار میلیون و ۹۰۴ هزار و ۶۷۲ شهروند برای اولین بار حق شرکت در انتخابات را دارند.

 

به گفته او تعداد رأی‌دهندگان در داخل ترکیه ۶۰ میلیون و ۶۹۷ هزار و ۸۴۳ نفر و مابقی رأی‌دهندگان خارج از کشور است. ۱۹۱۸۸۴ صندوق رأی در داخل ترکیه و ۵۰۴۰ صندوق نیز در خارج از این کشور در نظر گرفته شده است. ۶۲۱۵ رأی دهنده نیز می‌توانند در ۴۲۱ صندوق سیار رأی خود را به صندوق بیندازند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار