شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ادعای آمریکا درباره آزادی‌های مذهبی در ایران

وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش سالانه آزادی‌های مذهبی به کنگره این کشور مدعی نقض این آزادی‌ها در کشورهایی از جمله ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 16
کد خبر: ۱۸۴۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش سالانه مربوط به آزادی‌های مذهبی بین‌المللی در سال ۲۰۲۲ به کنگره این کشور که در وبگاه آن منتشر است، مدعی نقض آزادی‌های مذهبی به ویژه اقلیت‌ها در کشورهایی از جمله ایران، چین، میانمار و روسیه شد.

 

این در حالی است که دستگاه دیپلماسی ایران پیش‌تر در واکنش به تکرار ادعاهای حقوق بشری علیه ایران، گفته است که دولت آمریکا با داشتن سابقه نقض حقوق بشر در داخل آمریکا به ویژه در رابطه با اقلیت‌های این کشور، به ویژه سیاه‌پوستان، فاقد صلاحیت قضاوت درباره وضعیت حقوق بشر در دیگر کشورهاست.

 

علاوه بر این، کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اخیرا در دیدار با پاتریارک مار آوا روئیل، رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری ضمن تاکید بر تنوع فرهنگی و جهان‌شمول بودن حقوق بشر، گفت: کشورهای غربی سعی دارند سبک زندگی خود را به سایر کشورها تحمیل کنند، اما ما بر این باوریم که باید به فرهنگ‌های مختلف احترام گذاشت.

 

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه با اشاره به وجود اقلیت‌های دینی در ایران، یادآور شد: جمعیت اقلیت‌های دینی به رسمیت شناخته شده در ایران کمتر از ۲۰۰ هزار نفر است و آنها در ایران از حقوق ویژه‌ای برخوردارند. مثلا در مجلس ۵ کرسی تضمین شده برای اقلیت‌های دینی در نظر گرفته شده است، در حالی که برای هر ۱۵۰ هزار نفر یک نماینده تعیین می شود. طبق آخرین آمار حدود ۴۰۰ کلیسا در ایران برای مسیحیان وجود دارد که بیشتر آنها فعال هستند، در حالی که در کشورهای مدعی حقوق بشر احداث مسجد تقریبا غیرممکن است. در حوزه اقتصاد، رسانه، آموزش و فرهنگ نیز تسهیلات خاصی برای اقلیت‌های دینی پیش‌بینی شده است.

 

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: ما عملا چیزی بنام اقلیت دینی نداریم چرا که پیروان این ادیان در واقع در کنار مسلمانان اکثریت جامعه ایرانی را تشکیل می‌دهند و همگی جزو پیکره واحد هستند. اقلیت‌های دینی برای این کشور جنگیدند و خون دادند./ ایسنا

ارسال نظر