رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

۴ کشته در حمله به کاروان آمریکا در نیجریه

۴ کشته در حمله به کاروان آمریکا در نیجریه حمله افراد مسلح به یک کاروان آمریکایی در جنوب شرق نیجریه به کشته شدن ۴ نفر از جمله دو کارمند کنسولگری آمریکا در نیجریه منجر شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، افراد مسلح عصر دیروز به کاروان آمریکایی که با اسکورت پلیس همراه بود، حمله کردند که در اثر آن دو کارمند محلی کنسولگری آمریکا در نیجریه و دو پلیس این کشور جان خود را از دست دادند.

 

سخنگوی پلیس نیجریه با بیان اینکه حمله به کاروان آمریکایی در منطقه « اوگبارو» واقع در شرق نیجریه انجام شد، اظهار داشت: در این حمله هیچ یک از اتباع آمریکایی کشته نشدند اما افراد مسلح موفق شدند راننده و یک پلیس را به گروگان بگیرند.

 

به گفته وی، پلیس و نیروهای امنیتی عملیات خود را برای دستگیری عاملان این حمله شروع کرده‌اند.

 

به نوشته روزنامه الرای الیوم، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا با تائید حمله به کاروان این کشور در شرق نیجریه گفت: در این حمله هیچ یک از اتباع آمریکایی جان خود را از دست نداده‌اند.

 

به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، کارکنان سفارت این کشور در نیجریه در تحقیقات مربوط به این حمله با ماموران سرویس‌های امنیتی نیجریه همکاری خواهند داشت.

 

وی گفت: حفظ جان پرسنل همیشه بالاترین اولویت ماست و هنگام سازماندهی سفرهای میدانی اقدامات احتیاطی شدیدی را انجام می‌دهیم.

 

جدایی طلبان نیجریه در شرق این کشور فعال هستند و طی سالیان گذشته حملاتی را علیه پلیس و مراکز دولتی در این منطقه انجام داده‌اند.

 

مقامات نیجریه این حملات را به «جنبش استقلال طلب مردم بومی بیافرا» نسبت می‌دهند. آنان این جنبش به همراه شاخه نظامی آن « شبکه امنیتی شرق » را به یک گروه تروریستی می‌دانند.

 

جدایی طلبی یک موضوع بسیار حساس در نیجریه است به طوری که اعلام جمهوری مستقل بیافرا توسط افسران وابسته به حنبش استقلال در سال 1967 به جنگ داخلی سه ساله در نیجریه منجر شد. در این جنگ بیش از یک میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

 

رهبر جنبش استقلال طلب مردم بومی بیافرا پس از دستگیری در خارج به نیجریه منتقل شد و اکنون در زندان به سرمی‌برد و قرار است به اتهام خیانت به کشور محاکمه شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار