بحران کمبود دارو در بیمارستان‌های آمریکا-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

بحران کمبود دارو در بیمارستان‌های آمریکا

کمبود داروها و آنتی‌بیوتیک در آمریکا به بحرانی اجتماعی تبدیل شده است. گفته می‌شود در بیمارستان‌های آمریکا مایع استریل عمل جراحی نیز یافت نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه نیویورک تایمز نوشت: طبق آمارها و مشاهدات میدانی هزاران نفر از بیماران سرطانی در آمریکا با مشکل تامین دارو روبرو شده‌اند به طوری که بسیاری از این بیماران جانشان به دلیل کمبود دارو به خطر افتاده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از بیمارستان‌ها از کمبود داروهای حیاتی برای بیماران و کودکان بیمار خبر داده و می‌گویند حتی مایع استریل مورد نیاز برای عمل‌های جراحی نیز دچار کمبود شده است. گفته می‌شود آنتی‌بیوتیک و داروهایی مانند «تایلنول کودکان» به سختی در بیمارستان‌ها یافت می‌شود.

به دلایل نامعلومی صدها دارو در آمریکا با کمبود شدید روبرو شده است و این موضوع آن‌قدر جدی شده است که کاخ سفید و کنگره آمریکا جلسات اضطراری درباره آن تشکیل داده‌اند.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تیمی برای بررسی مشکل کمبود دارو در آمریکا تشکیل داده است که گفته می‌شود بیشتر کمبودها مربوط به داروهای وارداتی از چین و هند می‌شود.

دکتر آماندا فادر، استاد دانشکده پزشکی جانز هاپکینز و رئیس منتخب انجمن انکولوژی زنان و زایمان آمریکا این وضعیت را بحرانی توصیف کرده و می‌گوید کمبود داروهای مربوط به شیمی درمانی بیماران سرطانی یک فاجعه محسوب می‌شود.

انجمن بیماری‌های سرطانی آمریکا هفته گذشته هشدار داد که تاخیرهای ناشی از کمبود داروهای شیمی‌درمانی می‌تواند منجر به پیامدهای بدتری برای بیماران شود./ایرنا

ارسال نظر