به گزارش راهبرد معاصر؛ سربند انتشار بیانات رهبر معظم انقلاب درخصوص افزایش جمعیت، جریانی داخلی و همصدا و پرحجم، با پشتیبانی رسانههای خارجی، تلاش کردند با ارائهی "بخشی از حقیقت" مؤلفههای مهم مستتر در بحث جمعیت را معوج نمایی کنند؛ گزارش زیر خط بطلانی بر مدعای آنهاست.
بازخوانی - پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا» - بخش دوم
---------
دو روز پیشتر، سربند انتشار بیانات رهبر معظم انقلاب درخصوص افزایش جمعیت، جریانی داخلی و همصدا و پرحجم، با پشتیبانی تعداد زیادی از رسانههای خارجی، تلاش کردند با ارائهی "بخشی از حقیقت" مؤلفههای مهم مستتر در بحث جمعیت را معوج نمایی کنند؛ در حالی که گزارش زیر نشان میدهد، بیتردید بیانات رهبر فرزانهی انقلاب که با محوریت "جمعیت بهعنوان مؤلفهی اقتدار ایران" منتشر شد، کاملاً کارشناسی و درست بوده است.
-----------
بخش اول؛ بیانات رهبر فرزانهی انقلاب دقیقاً چه بود؟
دو روز قبل، یعنی 13 مرداد 98، به مناسبت یکم ذیالحجه، سالروز ازدواج حضرت علی علیهالسلام و حضرت زهرا سلاماللهعلیها، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بیانات کوتاه حضرت آیتالله خامنهای {اینجا} را که در دیدار جمعی از زوجهای جوان در فروردین 1398 ایراد شده، منتشر کرد. فرازهایی از پیام آقا که روز بعد توسط رسانهها و جریانات جهتدار مورد مناقشه قرار گرفت از این قرار بود:
"این حدیثی که من خواندم از قول پیغمبر اکرم که «تَناکَحوا تَناسَلوا تَکثُروا»(1)، خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند. واقعاً هم این جور است که اگر چنانچه عدد ملّت مسلمان -حالا در یک کشور اسلامی مثل کشور ایران یا در فضای اسلامی مثل امّت اسلامی- زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی در آنها وجود دارد؛ یعنی وقتی که عدّه زیاد است، افراد صالح در آن قهراً زیادترند، تواناییها قهراً بیشتر است، نیروی انسانی قهراً راقیتر (3) است؛ این چون طبیعی است اگر چنانچه جمعیّت زیاد باشد. جمعیّت کم، مقهور (2) واقع میشود. امروز در دنیا آن کشورهایی که جمعیّتهای زیادی دارند، به برکت آن به خیلی امکانات دست یافتهاند؛ چین یک نمونه است، هند یک نمونه است؛ با اینکه مشکلاتی هم دارند امّا در عین حال خود این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی، یک ارزش بینالمللی برای آنها توانسته موفّقیّتهایی را به وجود بیاورد. بنا بر این نسل باید افزایش پیدا کند؛ اینکه من تکرار میکنم، تأکید میکنم، به خاطر این است.
و البتّه امروز در کشور ما مردم گوش میکنند، حرفی ندارند؛ آن کسانی که این حرف به آنها میرسد، حرفی ندارند و گوش میکنند منتها مسئولینی که بایستی عملاً دنبال کنند و زمینهها را فراهم کنند، آن کار لازم را انجام نمیدهند. البتّه مسئولین [رده] بالا میگویند قبول داریم امّا مسئولین میانی درست عمل نمیکنند؛ به هر حال افزایش فرزند باید به صورت یک فرهنگ دربیاید. شما ببینید، در بعضی از کشورهای غربی ــ مثلاً در آمریکا ــ خانوادهای پانزده تا بچّه دارند، بیست تا بچّه دارند و از این قبیل، تشویق [هم] میشوند و هیچ کس مذمّتشان نمیکند. امّا نوبت به کشور ما که میرسد، این طرف قضیّه تشویق میشود، [یعنی] کمفرزندی و مانند اینها. بنابراین این هم یک نکته است که انشاءاللّه باید مورد توجّه باشد."
طبیعتاً هیچ خواننده خردمندی از این بیانات این دریافت معوج را ندارد که "رهبر انقلاب گفته هر خانواده باید 20 بچه بیاورند"! اما ظاهراً رسانههای بدخواه ملت ایران، چنین تداعیای داشتهاند.
منبع:تسنیم