پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

انگلیس ۸۶ شخص و نهاد روسی را تحریم کرد

انگلیس ۸۶ شخص و نهاد روسی را تحریم کرد دولت انگلیس با گسترش لیست تحریم‌ها علیه روسیه، ۸۶ شخص و نهاد روسی دیگر را نیز به تحریم‌ها اضافه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۵۹

به گزارش رابرد معاصر؛ در ادامه تنش‌زایی‌های کشورهای غربی با روسیه و اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه مسکو به بهانه آغاز عملیات نظامی ویژه در منطقه دونباس، انگلیس لیست تحریم‌ها علیه این کشور را گسترش داد.

 

دولت انگلیس امروز (جمعه) طی بیانیه‌ای اعلام کرد که ۸۶ شخص و نهاد روسی را با هدف جلوگیری از صادرات، به لیست تحریم‌های اقتصادی اضافه کرده است.

 

کشورهای عضو گروه ۷ که قرار است اجلاسی را از امروز در ژاپن شروع کنند نیز تهدید کرده‌اند که تحریم‌های جدیدی را با هدف حمایت از اوکراین و تنگ‌تر کردن حلقه اقتصادی علیه روسیه اعمال می‌کنند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لیست تحریم‌های لندن علیه مسکو اکنون شامل آژانس دولتی انرژی اتمی روسیه «روس‌اتم» و همچنین شرکت‌های مرتبط با حوزه‌های انرژی، فلزات، دفاع، حمل‌و‌نقل، و مالی این کشور می‌شود.

 

وزارت خارجه انگلیس نیز مدعی شد که دارایی‌های دولتی روسیه در این کشور تا زمانی که مسکو خسارات وارده به اوکراین در جریان عملیات نظامی ویژه را پرداخت نکند، مسدود خواهد ماند.

 

شبکه خبری «بلومبرگ» نیز چندی پیش گزارش داده بود که بسته تحریمی جدیدی اتحادیه اروپا علیه روسیه احتمالا شامل ممنوعیت ترانزیت و حمل‌ونقل کالاهای روسی می‌شود. (جزئیات بیشتر)

 

این در حالی است که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه با بیان اینکه تحریم‌های غرب علیه مسکو اثری بر روند عملیات نظامی ویژه در اوکراین ندارد، هشدار داده بود که این تحریم‌ها می‌تواند باعث لطمه به اقتصاد جهان شده و بحرانی جدید را رقم بزند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار