انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

آمریکا ۲ شرکت ایرانی را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه اعلام کرد اسامی چندین شرکت را به دلیل ارتباط با روسیه در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز جمعه در ادامه اقدامات ضد ایرانی خود نام ۲ شرکت ایرانی را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

 

شرکت نسیم بهار کیش و شرکت خطوط کشی‌رانی دریای خزر دو شرکت ایرانی هستند که با فرمان اجرایی شماره ۱۴۰۲۴ برای تحریم روسیه در فهرست قرار گرفته‌اند.

 

تحریم این دو شرکت بخشی از تحریم‌های گسترده‌ای است که آمریکا امروز جمعه علیه ۳۰۰ شرکت و فرد معرفی کرده است. واشنگن مدعی شده هدف این تحریم‌ها جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها و فرار از تحریم‌ها توسط روسیه است.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار