سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

وحیدی: روابط ایران و ویتنام روابط خوبی است و دو کشور نظرات نزدیک به هم دارند

وحیدی: روابط ایران و ویتنام روابط خوبی است و دو کشور نظرات نزدیک به هم دارند وزیر کشور در دیدار با وزیر امنیت عمومی ویتنام گفت: روابط دو کشور روابط خوبی است و دو کشور در مورد مسائل بین‌الملل نظرات نزدیک به هم دارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۴۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور امروز شنبه (۳۰ اردیبهشت) پس از دیدار با ژنرال «تو لام» وزیر امنیت عمومی ویتنام در جمع خبرنگاران گفت: روابط دو کشور روابط خوبی است و در مورد مسایل بین الملل هم دو کشور نظرات نزدیک به هم دارند و هم کشور ویتنام در مجامع بین‌المللی به نفع ما رای می‌دهند و هم ما در صورت لزوم به نفع آنها رای می‌دهیم.

 

وی افزود: سابقه طولانی از همبستگی‌های عاطفی و روابط سیاسی خوب بین دو کشور وجود دارد و سفر وزیر امنیت عمومی ویتنام برای توسعه روابط دوجانبه بود.

 

وزیر کشور با بیان اینکه در مورد موضوعات مختلف اعم از سیاسی و اقتصادی علمی و فن اوری بحث شد، افزود: در حوزه مسایل امنیتی در موضوعات جرایم سازمان یافته، قاچاق مواد مخدر، همکاری های سایبری و... تفاهمنامه ای امضا شد که دو کشور در این حوزه‌ها با هم همکاری خوبی داشته باشند. دو طرف به افزایش همکاری ها در حوزه امنیت و سایر حوزه‌ها علاقه‌مند هستند.

 

وحیدی خاطرنشان کرد: ظرفیت های اقتصادی زیادی برای همکاری داریم و با توجه به روابط سیاسی خوب میان دو کشور این امکان وجود دارد که روابط اقتصادی توسعه بیشتری پیدا کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار