ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

پاسخ اردوغان به بایدن:یک دیکتاتور به دور دوم انتخابات می‌رود؟

پاسخ اردوغان به بایدن:یک دیکتاتور به دور دوم انتخابات می‌رود؟ رئیس جمهور ترکیه در پاسخ به بایدن که گفته بود، اردوغان یک فرد اقتدارگراست گفت: آیا یک دیکتاتور به دور دوم انتخابات می‌رود؟
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه با شبکه جهانی بی بی سی به سوالات "بکی اندرسون" مجری این شبکه پاسخ داد.

وی در این مصاحبه با بیان اینکه رقیب فعلی من(کمال کلیچدار اوغلو) تاکنون در 15 انتخابات با من رقابت کرده است، اظهار داشت: او در همه این رقابتها باخته است. دور دوم انتخابات در روز یکشنبه هفته آینده برگزار می شود و معتقدم که ملت من به نمایندگی از دموکراسی قوی ترکیه عمل خواهد کرد.

رئیس جمهور ترکیه در خصوص روابط با روسیه علیرغم فشار غرب نیز اظهار داشت: ما در نقطه اعمال تحریم علیه روسیه مانند غرب قرار نداریم. ما به تحریم های غرب متصل نیستیم. ما یک حکومت قدرتمند هستیم و با روسیه روابط مثبتی داریم. روسیه و ترکیه در هر زمینه ای به یکدیگر احتیاج دارند. تمدید فعالیت کریدور غلات برای مدت دو ماه نیز در سایه روابط خاص من و پوتین ممکن شد.

اردوغان در خصوص انتقادات بایدن از خود که او را اتوکرات(اقتدارگرا) نامیده بود، گفت: آیا یک دیکتاتور به دور دوم انتخابات می رود؟

وی دور دوم انتخابات در ترکیه را یک آزمون دیگر برای دموکراسی ترکیه خواند و اظهار داشت: معتقدم که مردم در روز یکشنبه برای یک دموکراسی قوی به صحنه خواهند آمد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین در خصوص وضعیت آوارگان سوری اظهار داشت: برای بازگشت داوطلبانه آوارگان به کشورشان در شمال سوریه زیرساخت و خانه خواهیم ساخت.

اردوغان با اشاره به حضور نظامیان ترکیه در شمال سوریه مدعی شد که این حضور برای بازگشت امن آوارگان به کشورشان است و یک میلیون آواره را تشویق به بازگشت به خانه شان می کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار